ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Το ξέσπασμα της βασίλισσας Ελισάβετ για Harry-Meghan

Η ίδια με την δήλωση θεωρεί απαράδεκτη τη συμπεριφορά τους

Too much drama για τη βασιλική οικογένεια μετά από την παραίτησή τους από τα καθήκοντα τους ως Royals. Πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστό ότι η Ελισάβετ απαγόρευσε στον πρίγκιπα Harry και τη Meghan Markle να χρησιμοποιούν τη λέξη «royal» προκειμένου να προωθήσουν τις ενέργειές τους στο εξωτερικό, από τη στιγμή που δεν θα είναι μέλη της βασιλικής οικογένειας από την 1η Απριλίου. 

Ο Harry και η Meghan Markle με τη σειρά τους δεν έμειναν έτσι και έβγαλαν τη δική τους ανακοίνωση σπόντα προς εκείνη η οποία έλεγε: «Ενώ δεν υπάρχει καμία δικαιοδοσία από τον Μονάρχη ή την Προεδρία της Κυβέρνησης σχετικά με τη χρήση της λέξης ‘Royal’ στο εξωτερικό, ο δούκας και η δούκισσα του Sussex δε σκοπεύουν να χρησιμοποιήσουν τον όρο ‘Sussex Royal’ ή κάποια μορφή της λέξης ‘Royal’ σε οποιοδήποτε έδαφος (είτε μέσα στο Ηνωμένο Βασίλειο είτε όχι) όταν γίνει η μετάβαση την άνοιξη του 2020».

Μία πηγή στο Us Weekly, αναφέρει ότι η βασίλισσα Ελισάβετ -με ελάχιστη καθυστέρηση στις εξελίξεις- δήλωσε απογοητευμένη και εξοργισμένη με την απάντησή τους αυτή. «Είναι τόσο απογοητευμένη που το δικό της εγγόνι της συσσωρεύει τόση πολύ αμηχανία στη μοναρχία και φέρει όλη αυτή την ανεπιθύμητη προσοχή στην οικογένειά του στο χειρότερο δυνατό χρόνο», με βάση τις πληροφορίες του Us Weekly.

Η ίδια με βάση αυτή της την δήλωση θεωρεί απαράδεκτη τη συμπεριφορά τους από τη στιγμή που η ίδια τους στήριξε στο 100% στην  απόφασή τους να αποχωρήσουν. 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X