ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο και kitten heels
 

«Τους ρωτούσα θα πεθάνω; Μου απαντούσαν, δεν ξέρουμε ο ιός είναι νέος»

Συγκλονίζει 29χρονος Ισπανός ασθενής που είναι ένα από τα κρούσματα του κορωνοϊού

Δέσποινα Άσπρου

Μπορεί σήμερα ο 29χρονος Χαβιέρ Λαρά από την Ισπανία, να νίκησε τον κορωνοϊό και να επέστρεψε στο σπίτι του, ωστόσο ο φόβος που ήρθε μαζί με την νόσο, είναι κάτι που μάλλον δεν θα μπορέσει ποτέ του να ξεχάσει.  

Μιλώντας στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο νεαρός αποκαλύπτει «τον πανικό» που ένιωσε με την ιδέα ότι θα μπορούσε να μεταδώσει τον ιό στην κόρη του, ηλικίας μόλις 8 εβδομάδων όταν εκείνος αρρώστησε, και τις 10 ημέρες που πέρασε στο νοσοκομείο του Ρόντα της Ανδαλουσίας - όπου και κατάγεται.  

Μόλις αντιλήφθηκε μερικά από τα συμπτώματα, πήρε την απόφαση να λάβει όλες τις προφυλάξεις προκειμένου να μην κολλήσουν τα μέλη της οικογένειάς του. «Μόλις άρχισα να έχω συμπτώματα, είπα στον εαυτό μου: Δεν θα πάρω την κόρη μου στην αγκαλιά μου, δεν θα την πλησιάζω, δεν θα αλλάζω τις πάνες της» θυμάται ο ίδιος ανάμεσα σε άλλα. Παρατηρώντας πως ο πυρετός δεν υποχωρούσε έκανε το σχετικό τεστ και αποδείχθηκε πως πράγματι, είναι ένα από τα κρούσματα του κορωνοϊού. 

48 ώρες από την στιγμή που μπήκε στην εντατική μονάδα, βγήκε και έπειτα από κάποια εικοσιτετράωρα -νικητής πια- βγήκε από το νοσοκομείο. Σήμερα, τηρεί όλους τους κανόνες υγιεινής και αποκαλύπτει την δική του ιστορία. 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση