ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Τραγωδία στην Πάφο: Υπέκυψε ο Ανδρέας Κωνσταντίνου

24sports.com.cy

Έχασε τη μάχη για τη ζωή 53χρονος οικογενειάρχης, ο Ανδρέας Κωνσταντίνου, ο οποίος είχε τραυματιστεί στις 13 Δεκεμβρίου σε εργατικό ατύχημα που σημειώθηκε κατά τη διάρκεια εργασιών ανακαίνισης του δημόσιου γηροκομείου στη Χλώρακα.

Εκτιμάται ότι ο 53χρονος, ο οποίος ασχολείτο με το σοβάτισμα εξωτερικού τοίχου του κτιρίου, έπεσε από τη σκαλωσιά όπου βρισκόταν. Εντοπίστηκε από άλλα πρόσωπα να βρίσκεται πεσμένος στο έδαφος με τραύμα στο κεφάλι. Διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη επισκληρίδιο αιμάτωμα στο κεφάλι και κακώσεις στη σπονδυλική στήλη.

Στη συνέχεια διακομίσθηκε στη μονάδα εντατική παρακολούθησης του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού. Τη σκηνή επισκέφθηκαν αργότερα η Αστυνομία και το Γραφείο Επιθεώρησης Εργασίας για διερεύνηση των συνθηκών τραυματισμού του 53χρονου.

Σύμφωνα με τον λειτουργό του Γραφείου Επιθεώρησης Εργασίας Πάφου Γιώργο Κατσονούρη οι συνθήκες κάτω υπό τις οποίες σημειώθηκε το ατύχημα βρίσκονται υπό διερεύνηση από την ημέρα που έγινε. Ο κ. Κατσονούρης σημείωσε πως εξετάζονται όλες οι παράμετροι του ατυχήματος, και σε επίπεδο ποινικών ευθυνών, σύμφωνα με τις αρμοδιότητες που δίνει στο Γραφείο Επιθεώρησης Εργασίας η σχετική νομοθεσία.

Σημειώνεται πως ο 53χρονος είναι σύζυγος μέλους της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου. Η κηδεία του θα τελεστεί την Τετάρτη στις 14:00 στην εκκλησία της Αγίας Αναστασίας της κοινότητας Κοιλίνιας.

Τη λύπη του και τα θερμά του συλλυπητήρια εξέφρασε προς τους οικείους του 53χρονου ο Πρόεδρος της κοινοτικής αρχής Κοιλίνιας Θεόδωρος Αντωνιάδης.

 

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X