ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Τρεις Ελληνίδες παρουσιάστριες εμφανίστηκαν με το ίδιο φόρεμα και έγιναν viral!

Όπως καταλάβατε διαβάζοντας τον τίτλο, τρεις Ελληνίδες παρουσιάστριες επέλεξαν να εμφανιστούν με το ίδιο ακριβώς φόρεμα -όχι, δεν πρόκειται για παρουσιάστριες "δεύτερης διαλογής", αλλά για ιδιαίτερα γνωστές και ταλαντούχες! Ο λόγος για την Τατιάνα Στεφανίδου, την Σία Κοσιώνη και την Ελεονώρα Μελέτη! Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Χθες, 11 Σεπτεμβρίου, παρουσιάστηκε το νέο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ  στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Εκεί, όπως ήταν αναμενόμενο, έδωσαν "το παρών" τους τα πιο λαμπερά ονόματα του σταθμού. Ανάμεσά τους, η Τατιάνα Στεφανίδου και η Σία Κοσιώνη... οι οποίες έπαθαν αυτό που κάθε γυναίκα εύχεται να μην της συμβεί ποτέ: να φορά το ίδιο φόρεμα με άλλη γυναίκα στην ίδια εκδήλωση! Οι δύο λοιπόν κυρίες επέλεξαν για την εμφάνισή τους ένα δερμάτινο shoulder dress σε γήινη απόχρωση.  Και μπορεί το συγκεκριμένο φόρεμα να ταίριαζε και στις δυο, αλλά όπως αντιλαμβάνεστε, προκλήθηκε ένας μικρός "χαμούλης" στα κοινωνικά δίκτυα!

Και αν νομίζετε πως "το κακό" τελείωσε εδώ, κάνετε λάθος! Ξαφνικά, εμφανίστηκε ακόμη μια επώνυμη Ελληνίδα, η οποία επέλεξε το συγκεκριμένο φόρεμα, η Ελεονώρα Μελέτη! Το γεγονός έκανε γνωστό μέσα από μια ανάρτησή της. Συγκεκριμένα, η γνωστή παρουσιάστρια δημοσίευσε στα InstaStories της μία φωτογραφία, όπου φοράει και εκείνη το ίδιο ακριβώς φόρεμα με τις άλλες δύο γυναίκες και μάλιστα, με την ημερομηνία δείχνει πως το είχε φορέσει πρώτη. «Τάτυ, Σία κάτω τα χέρια από το φόρεμα. Εγώ το φόρεσα πρώτη…», σημείωσε χιουμοριστικά η Ελεονώρα Μελέτη στο InstaStory της.

Τώρα εμείς τι να πούμε; Συμβαίνει και στα καλύτερα σπίτια!

Δείτε τις όμοιες εμφανίσεις των τριών γυναικών:

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X