ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο και kitten heels
 

Τrump: Ήθελε την Ivanka υποψήφια αντιπρόεδρο στις εκλογές του 2016

«Είναι λαμπρή προσωπικότητα, είναι έξυπνη, είναι όμορφη και οι άνθρωποι θα την αγαπούσαν!»

Ριάνα Στυλιανού

Mε βάση το βιβλίο του ο πρώην αναπληρωτή διευθυντή εκστρατείας Rick Gates, o πρόεδρος των HΠΑ, Donald Trump, ήθελε την κόρη του, Ivanka σαν υποψήφια αντιπρόεδρο κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του καμπάνιας το 2016.

Αυτή η αποκάλυψη προέκυψε λίγες μόνο ώρες μετά την έρευνα που έκαναν οι New York Times στα φορολογικά στοιχεία του Αμερικανού προέδρου. Σύμφωνα με την εν λόγω έρευνα, ο Trump βασίστηκε στη βοήθεια της Ivanka για να μειώσει όσα χρωστούσε στην ομοσπονδιακή κυβέρνηση.

«Είναι λαμπρή προσωπικότητα, είναι έξυπνη, είναι όμορφη και οι άνθρωποι θα την αγαπούσαν!» φέρεται να είπε ο Thrump κατά τη διάρκεια των εκλογών.

«Δεν αστειεύεται», σκέφτηκε ο Gates όταν αυτός συναντήθηκε με τον πρόεδρο και τα παιδιά του «Όλοι τον γνωρίζαμε αρκετά καλά για να κρατήσουμε το στόμα μας κλειστό και να μην γελάσουμε με την πρότασή του», έγραψε στο βιβλίο του «Wicked Game: An Insider’s Story on How Trump Won, Mueller Failed, and America Lost».

Η Ivanka ήταν τότε πολιτικά άπειρη, ωστόσο αυτό φαίνεται να μην ενδιέφερε τόσο τον πατέρα της, αφού ο ίδιος φερόταν πολύ σοβαρός για αυτή του την απόφαση στο να επιλέξει την κόρη του ως αντιπρόεδρο της κυβέρνησης. Η Ivanka όμως, σύμφωνα με πληροφορίες, είπε στον Trump πως δεν είναι καλή ιδέα να αναλάβει τις ευθύνες του αντιπρόεδρου, έτσι ο Mike Pence πήρε τη σκυτάλη στη θέση της.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση