ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Trump: Συγκρίνει τον αστυνομικό που πυροβόλησε τον Blake με παίχτη γκολφ

«Δεν θα μπορούσες να κάνεις κάτι διαφορετικό από αυτό;»

Μετά την υποστήριξη που έδειξε ο πρόεδρος Trump στον Kyle Rittenhouse τον νεαρό που πυροβόλησε και σκότωσε δύο άτομα σε διαδήλωση Black Lives Mater στην Κενόσα μετά τον μετά τον τραυματισμό του Jacob Blake, ενός άοπλου μαύρου πατέρα από αστυνομικούς, τώρα συγκρίνει τον αστυνομικό που πυροβόλησε τον Jacob Blake με άστοχο παίκτη γκολφ.

Μιλώντας στο Fox την προηγούμενη Δευτέρα ο Αμερικανός πρόεδρος συνέκρινε τον αστυνομικό με ένα παίχτη γκόλφ ο οποίος περνάει μια δύσκολη μέρα.

«Πυροβολώντας τον άνδρα - πυροβολώντας τον πολλές φορές στην πλάτη - δεν θα μπορούσες να κάνεις κάτι διαφορετικό από αυτό; Να παλέψεις μαζί του για παράδειγμα. Ξέρετε, ότι με το όπλο θα μπορούσαν να συμβούν κι άλλα πράγματα. Αλλά απέτυχαν, σαν να κάνεις τρεις άστοχες βολές σε τουρνουά γκολφ»

Ο Joe Biden σε ομιλία του την Δευτέρα ανέφερε ότι «Πιστεύει κανείς ότι θα υπάρξει λιγότερη βία στην Αμερική εάν επανεκλεγεί ο Donald Trump; Χρειαζόμαστε δικαιοσύνη στην Αμερική. Χρειαζόμαστε ασφάλεια στην Αμερική. Αντιμετωπίζουμε πολλές κρίσεις, κρίσεις που, με πρόεδρο τον Trump, συνεχίζουν να πολλαπλασιάζονται».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση