ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Τζένη Μπότση: «Mε έβαλε να χορέψω και τον είδα να αυτοϊκανοποιείται»

Η ηθοποιός μιλά βουρκωμένη για όσα πέρασε και συγκλονίζει

newsroom must

Η Τζένη Μπότση, το βράδυ της Δευτέρας 1 Φεβρουαρίου, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ και μεταξύ άλλων, μίλησε ανοιχτά για όσα έζησε σε οντισιόν, σε ηλικία 22 ετών, από γνωστό σκηνοθέτη και ηθοποιό.

«Το 1994 είχα τελειώσει τη σχολή. Μετά από κάποιους μήνες επικοινώνησε μαζί μου και μου είπε να πάω σε κάποιο θέατρο για να δούμε ένα έργο. Ήταν ένας λαμπερός πρωταγωνιστής και η χαρά μου ήταν μεγάλη.
Πήγαμε σε ένα διαμέρισμα στην περιοχή του Ζωγράφου γιατί μου είπε ότι γίνονταν έργα στο θέατρο. Εκεί έγινε η οντισιόν και κάποια στιγμή μου είπε να αφήσω το κείμενο και να αυτοσχεδιάσω, ενώ μου υπαγόρευε εκείνος να πω κάποια χυδαία λόγια. Μάλιστα μου είπε ότι το έργο θα διασκευαζόταν. Δίστασα και μου είπε να το σκεφτώ. Έφυγα, το σκέφτηκα και πήγα πάλι στο ίδιο μέρος. Μου ζητήθηκε να φοράω φούστα. Κάποια στιγμή με έβαλε να χορέψω και με γύρισε προς τον τοίχο. Τον ένιωσα πολύ κοντά μου και όταν γύρισα να τον κοιτάξω είδα ότι αυτοικανοποιούνταν. Έπαθα σοκ, ούρλιαζα, έκλαιγα. Ήμουν 22 ετών.

Το συγκεκριμένο συμβάν δεν το μοιράστηκα με κανέναν για πάρα πολλά χρόνια. Δεν μπόρεσα να το πω στους γονείς μου γιατί δεν θα με άφηναν να ασχοληθώ ξανά με το θέατρο. Λίγες μέρες μετά το είπα στην κοπέλα που ήμασταν μαζί στο καμαρίνι και της είπα να μην πάει. Με πήρε τηλέφωνο προχθές και με ευχαρίστησε.

Μετά από αυτό το συμβάν, ήμουν κουμπωμένη σε όλες τις ακροάσεις. Ήμουν ετοιμοπόλεμη. Ήμουν σχεδόν επιθετική. Μέχρι που κάποια στιγμή μου το είπε και ένας σκηνοθέτης. Δούλεψα πολύ με τον εαυτό μου. Έκανα ψυχανάλυση. Προσπάθησα να το παλέψω. Εκεί κατάλαβα ότι πρέπει να το πω. Τουλάχιστον να το μοιραστώ με τους φίλους μου. Κάπως έτσι ξεκίνησα να το λέω. Η ίδια η ψυχαναλύτρια μου είπε γιατί τον προστατεύετε.

Είχα καταλάβει ότι δεν το είχε κάνει μόνο σε εμένα, αλλά ότι υπήρχαν κι άλλες γυναίκες. Έχω βρεθεί σε μάζωξη ηθοποιών και έχω ακούσει την ίδια ιστορία από μία κοπέλα που δεν την ήξερα. Κατάλαβα ότι αυτό γίνεται συνέχεια. Σκεφτόμουν ότι αυτό πρέπει να μαζευτούμε και να το πούμε. Δεν είχα το θάρρος. Ζητώ συγγνώμη απ' όλα τα κορίτσια μετά από εμένα που δεν είχα το θάρρος να το σταματήσω. Πραγματικά θέλει πολύ θάρρος. Κι αυτή τη στιγμή θέλει θάρρος γι' αυτό που κάνω. Ταραζόμαστε όλες. Και οι 14 γυναίκες ηθοποιοί».

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X