ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Τζόυς Ευείδη: ''Δεν θα συνεργαζόμουν ποτέ με την Νίνα Λοτσάρη''

Η Τζόυς Ευείδη είναι από τις ηθοποιούς που πάντα δίνει απολαυστικές συνεντεύξεις και κεντρίζει το ενδιαφέρον με όσα λέει.

Την Παρασκευή βρέθηκε καλεσμένη στο Φ-Μ Live στο STAR και μίλησε για όλα στον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Μαρία Μπακοδήμου. Η Τζόυς μίλησε για τις άγνωστες πτυχές της ζωής της και προέβη σε αποκαλύψεις.

Η ίδια μίλησε για το πιο αστείο περιστατικό της ζωής της γελώντας: «Μια φορά "φούνταρα" από ένα αυτοκίνητο, εν κινήσει. Τσακωνόμουν με τον οδηγό, δεν σταματούσε να κατέβω και νευρίασα και... βγήκα

Όσον αφορά το "Μπρούσκο" δήλωσε πως νιώθει μεγάλη χαρά για αυτή τη σειρά και για το πόσο γρήγορα έχει αγαπηθεί. Στη συνέχεια είπε πως θα έβγαινε για ποτό με όλους τους πρωταγωνιστές από την σειρά, όμως τελευταία ήπιε "Μπρούσκο" με τον Αντώνη Καρυστινό.

Στην συνέχεια έκανε μια αποκάλυχη που δεν περίμενα, αφού σε ερώτηση των παρουσιαστών σχετικά με ποιον ηθοποιό δεν θα συνεργαζόταν η Τζόυς Ευείδη απάντησε: «Δε θα μπορούσα να συνεργαστώ ποτέ με άτομα τύπου Νίνα Λοτσάρη. Σε τόσο "μεγαλείο" και μιούζικαλ δεν θα χωρούσα».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση