ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Τζόυς Ευείδη και Εβελίνα Παπούλια αποκάλυψαν αν έχουν κάνει μπότοξ

Η Τζόυς Ευείδη και η Εβελίνα Παπούλια συμμετέχουν μαζί στην επιτυχημένη σειρά «Μπρούσκο».

Οι δυο τους έδωσαν συνέντευξη σε περιοδικό και αποκάλυψαν αν έχουν κάνει μπότοξ και πως βλέπουν τις αισθητικές επεμβάσεις.

Η Τζόυς Ευείδη αναφέρει: "Είχα κάνει botox όταν τέλειωσε το Καφέ της Χαράς, γιατί µου έλεγαν ότι στα κοντινά πλάνα δεν έβγαινα καλή. ∆εν το επανέλαβα, γιατί γενικότερα είµαι λίγο «ό,τι θυµάµαι χαίροµαι» σε ό,τι αφορά την οµορφιά µου. Με πιάνει µία φούρια για καµιά εβδομάδα και βάζω κρέµες, περιποιούµαι τον εαυτό µου και µετά το ξεχνάω. Αν δεν φοβόμουν τόσο πολύ τις επεµβάσεις, θα είχα δοκιμάσει να κάνω τα πάντα, αλλά µου φαίνεται αδιανόητο να πάω οικειοθελώς στο νοσοκομείο".

Η Εβελίνα Παπούλια εξήγησε: "∆εν είµαι υπέρ των τόσο ακραίων λύσεων, όπως είναι µία πλαστική επέµβαση. Αν κάτι καθυστερεί τον χρόνο, όπως µία θεραπεία προσώπου ή µία κρέµα, θα το κάνω, αλλά όχι τόσο συστηµατικά όσο χρειάζεται, µε αποτέλεσµα πολύ συχνά η δερµατολόγος µου να µου παραπονιέται: «Τι να κάνω τώρα;». Έχω κάνει botox. Αλλά δεν είδα και καµία σηµαντική διαφορά, γιατί είναι τόσο ισχυροί οι µύες µου που πάνω στον µήνα εξαφανίστηκε. Θα ήταν ένα πολυέξοδο σπορ για να το επαναλάβω. Άλλωστε για µένα η οµορφιά δεν έχει να κάνει µε τις ρυτίδες και µε την ηλικία. Είναι αυτό που εκπέµπεις".

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση