ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

NEWS

Η Τζόυς Ευείδη έχει καταφέρει να συμμετάσχει σε σειρές με τεράστια επιτυχία. Έχουμε δει την ίδια να ωριμάζει μέσα στον τηλεοπτικό φακό και να γίνεται αγαπητή από όλους.

Η ηθοποιός, που φέτος παίζει στο δημοφιλές «Μπρούσκο», έδωσε συνέντευξη και μίλησε για τα γεγονότα που την οδήγησαν στην κατάθλιψη. Μπορεί το κοινό να της έδωσε πολλή αγάπη όμως στην προσωπική της ζωή δεν ήταν όλα τόσο ρόδινα.

Η ίδια, σε πρόσφατη συνέντευξη της είπε χαρακτηριστικά : «Ξεκληρίστηκε η οικογένειά μου σε ένα μήνα. Αρχικά έφυγε η μητέρα μου και στο μήνα πάνω ο πατέρας μου, δεν άντεξε και την ακολούθησε. Ήταν πολύ άγριο γιατί δεν έχω σόι, είμαι ένα παιδί μόνο του. Ούτε αδέλφια, ούτε ξαδέλφια. Ξαφνικά δεν είχα οικογένεια. Ένιωσα ότι δεν είχα σημείο αναφοράς, ότι απλά φύτρωσα. Κάτι που ήταν καθεστώς, άνθρωποι που ήταν η καθημερινότητά μου, η ρουτίνα μου εξαφανίστηκαν.», δήλωσε η ηθοποιός!

Ενώ συνέχισε: «Δεν είχα το περιθώριο όμως να το πάρω πολύ βαθιά. Έπρεπε να δουλέψω για να επιβιώσω. Και αν κλεινόμουν στο σπίτι πίνοντας χάπια και κλαίγοντας, θα πέθαινα απ’ την πείνα. Αυτό που με κράτησε ήταν ότι με τους γονείς μου είχα εξαιρετικές σχέσεις, ξεκάθαρες. Δεν είχε μείνει λοιπόν τίποτα πίσω. Δεν έμειναν απωθημένα», αποκάλυψε η ηθοποιός στο περιοδικό Life.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ