ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Τζώρτζης για Master Chef: ''Δεν περίμενα αυτόν τον τελικό''

Ο Τζώρτζης Παπανικολάου μπορεί να αποχώρισε από το Master Chef όμως συνεχίζει να απασχολεί με τα σχόλια που κάνει κατά καιρούς για το παιχνίδι. Αυτή τη φορά ο Τζώρτζης βρέθηκε στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη και ενώ μαγείρευε, σχολίαζε παράλληλα τα όσα βλέπουμε στα επεισόδια του τελικού του Master Chef.

''Το θέμα ήταν ότι από το πολύ χαλαρό του MasterChef τα παιδιά μπήκαν σε ένα πολύ διαφορετικό τρυπάκι. Ζορίστηκαν. Από τη μια στιγμή στην άλλη… εγώ είχα ξεχάσει να δουλεύω σε επαγγελματική κουζίνα τόσο καιρό μέσα στο πλατό. Είχες άλλη πολυτέλεια'', είπε αρχικά ο Τζώρτζης όσον αφορά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι δύο φιναλίστ.

Μάλιστα ο πρώην παίκτης δεν έκρυψε ότι θα ήθελε να βρισκόταν και αυτός στην φάση που βρίσκονται ο Χρήστος και ο Τιμολέοντας.
''Η αλήθεια είναι ότι ζηλεύω. Είναι ωραίες εμπειρίες. Πραγματικά θα σας πω ότι ποτέ δεν περίμενα αυτό τον τελικό. Όχι μόνο τα παιδιά. Τα παιδιά είχαν δυνατότητες. Ο Τιμολέων είχε συνήθως την έπαρση να λέει ότι θα είναι στον τελικό. Η αλήθεια είναι ότι περίμενα έναν αλλιώτικο τελικό όπως είχαμε συνηθίσει. Μου φαίνεται λίγο διαφορετικό άλλα είναι πάρα πολύ ωραίο.''

Φυσικά ο Τζώρτζης δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην Γωγώ με την οποία είχαν την πιο έντονη κόντρα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Δείτε όσα είπε στο πιο κάτω video:

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση