ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Victoria Beckham: Η φωτογραφία που τράβηξε ο γιος της και έγινε viral

Δέσποινα Άσπρου

Όπως σίγουρα γνωρίζεις το Σαββατοκύριακο που πέρασε (15/9 – 16/9), η Victoria Beckham παρουσίασε τη νέα της συλλογή για πρώτη φορά στο Λονδίνο και φυσικά εκεί, εκτός από το πλήθος κόσμου που πήγε για να απολαύσει από κοντά το show, βρισκόταν και η οικογένεια της Beckham, ανάμεσά τους και ο μεγάλος τη γιος της Brooklyn.

Ο Brooclyn λοιπόν θέλοντας να δείξει την περηφάνεια και την υποστήριξή του προς την μαμά του, ανέβασε μια φωτογραφία, η οποία έγινε viral!

Αναλυτικότερα ο 20χρονος λοιπόν Brooclyn βρέθηκε στα backstage του show και φωτογράφησε τη μητέρα του να πίνει τον καφέ της. Σωστά θα αναρωτιέσαι που είναι το περίεργο και γιατί η εν λόγω φωτογραφία κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Η αιτία λοιπόν που η φωτογραφία προκάλεσε «σάλο» είναι το ότι η Victoria φαίνεται topless. Φαίνεται, αλλά δεν είναι! Αν προσέξεις καλά, η Victoria φοράει μια πολύ εφαρμοστή μπλούζα, η οποία είναι στο χρώμα του δέρματος της.

Οπότε μπορεί να μην υπάρχει κανένας λόγος που να δικαιολογεί το γεγονός ότι έγινε viral, ωστόσο όπως μπορείς να καταλάβεις, ο χρόνος στο διαδίκτυο μηδενίζεται... και κάπως έτσι κάτι μικρό, μπορεί να γίνει μεγάλο.

Δες την φωτογραφία:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση