ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο και kitten heels
 

Vivamayr: Μπείτε στην κλινική αντιγήρανσης των rich and famous

Είναι το σημείο συνάντησης μεγιστάνων του χρήματος, πάμπλουτων ζωντοχήρων, υπουργών και «γαλαζοαίματων», Ρώσων ολιγαρχών και σούπερ μόντελ. Είναι το μέρος που λατρεύει να χαλαρώνει η περιζήτητη ιέρεια της πασαρέλας, Κάρλι Κλος, η ποπ σταρ, Νάταλι Ιμπρούλια, η πρώην πριγκίπισσα - socialite Σάρα Φέργκιουσον.

Η κλινική Vivamayr βρίσκεται κάπου κοντά στις όχθες της λίμνης Atlausee στην Αυστρία. Ο χειμερινός ήλιος λαμπυρίζει στο χιόνι και ο καθαρός αέρας των ΄Αλπεων κάνει τα πνευμόνια να παίρνουν … ανάσες ζωής.  Όλα εκεί είναι λευκά. Στα λευκά είναι ντυμένος κι ο Dr. Fegerl, ο medical director της κλινικής.

Antiaging market - θησαυρός!

Το διεθνές anti – aging market αξίζει περισσότερο από 150 δισ. λίρες και υπολογίζεται να κάνει κέρδη 216 δισεκατομμύρια λίρες το 2018. Ο στόχος είναι προφανής: να τους ανθρώπους πιο υγιείς και τις ζωές τους περισσότερο ...ανθεκτικές για να ζήσουν περισσότερο.

Η αδημονία να επιστρέψει το ρολόι του χρόνου πίσω δεν ήταν ποτέ τόσο πυρετώδης όσο σήμερα στην Ευρώπη παρ’ ότι στη συγκεκριμένη κλινική αντιγηραντικές μέθοδοι εφαρμόζονται ήδη από τη δεκαετία του ’50. Ποιος είναι ο στόχος; Να προλάβουν αυτές που ονομάζονται «ασθένειες του πολιτισμού» όπως η αρτηριοσκλήρωση, ο διαβήτης και οι καρκίνοι. Δεν θα μπορούσαν να «αποδοθούν» στο σημερινό life style όλες αυτές οι ασθένειες, πολλές, όμως, θα μπορούσαν.

Σύμφωνα με τις αντιλήψεις του dr. Fegerl , αν κανείς υιοθετήσει υγιεινούς τρόπους ζωής, τότε μπορεί να ζήσει ως και 20 χρόνια περισσότερο απ’ ότι συνήθως.

Τα do και don't

Η συγκεκριμένη κλινική είναι η πιο πρόσφατη στη σειρά μιας αλυσίδας κλινικών που λειτουργούν εδώ και δέκα χρόνια αποτελώντας τόπο συνάντησης πλούσιων και διάσημων.

Η διατροφή περιλαμβάνει το λιγότερο τρία λίτρα νερό την ημέρα, θεραπείες για να διώξει κανείς τις τοξίνες από το σώμα του, αναφέρει η συντάκτρια της Daily Mail, Jan Moir που βρέθηκε στη συγκεκριμένη κλινική για να ελέγξει τις υπηρεσίες της και βρέθηκε να αναχωρεί με άλλο αέρα και 10 κιλά πιο αδύνατη. Προσφέρονται ακόμα ποικίλα είδη μασάζ, ρινικές θεραπείες, ειδικά ποδόλουτρα και άλλα πολλά, χαλαρωτικά και θεραπευτικά. Πιστοποιεί ότι στην κλινική παραδίδονται ακόμα και ατομικά μαθήματα πως να φτιάξει κανείς το κέφι του.

Τι απαγορεύεται; Ζάχαρη, καφές και αλκοόλ. Επίσης δεν μπορείς θα φας τίποτα μετά τις 4 το απόγευμα.

Σύμφωνα με στοιχεία της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας, ωστόσο, που επικαλείται η συντάκτρια του άρθρου, οι πλούσιοι ζουν περισσότερο από τους φτωχούς, κι ένας λόγος είναι ότι έχουν τη δυνατότητα να επισκέπτονται τέτοια μέρη.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
gossip  |  news  |  celeb  |  Vivamayr  |  κλινική

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση