ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: maxi jersey φόρεμα και μπαλαρίνες
 

Vladimir Putin: Η αστάθεια και το τρέμουλό του κατά τη διάρκεια τελετής

Οι φήμες σχετικά με την υγεία του προέδρου της Ρωσίας συνεχίζουν

Οι φήμες συνεχίζουν και «αιωρούνται» σχετικά με την κατάσταση της υγείας του προέδρου της Ρωσίας, Vladimir Putin ο οποίος την Κυριακή που πέρασε βρέθηκε σε τελετή απονομής βραβείων στο Κρεμλίνο και οι κάμερες τον «έπιασαν» να αναπτύσσει μια αστάθεια στα πόδια ενώ παράλληλα χρειάστηκε να στηριχθεί κάπου για να μπορέσει να παραμείνει όρθιος. 

Επιπλέον, ο Ρώσος πρόεδρος παρουσίασε και τρέμουλο που έδωσαν λαβή για σχόλια περί Πάρκινσον. Ο 69χρονος ηγέτης δεν πτοήθηκε και κατάφερε να φέρει εις πέρας την αποστολή που του ανατέθηκε καθώς βρισκόταν στην απονομή των βραβείων αλλά οι φήμες συνεχίζουν σχετικά με την κατάσταση της υγείας του ενώ έχουν ακουστεί και λόγια περί καρκίνου. 

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Vladimir Putin παρουσίασε τέτοια συμπτώματα.

Πριν από κάποιες εβδομάδες ο αξιωματικός της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας της Ρωσίας είχε δηλώσει πως ο Vladimir Putin δεν έχει πάνω από δύο με τρία χρόνια ζωής ενώ πράκτορας της FSB είπε πως η κατάστασή του είναι πολύ σοβαρή. 

Όσον αφορά το Κρεμλίνο δηλώνει πως ο πρόεδρος είναι άριστα στην υγεία του ενώ κάποιες διαφορετικές πηγές πληροφοριών είχαν αναφέρει πως ο Ρώσος ηγέτης υπεβλήθη σε επέμβαση κατά του καρκίνου η οποία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.  Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS