ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Weekend στην πόλη; 5 + 2 πράγματα που μπορείς να κάνεις

Ιδέες για να περάσεις το ΣΚ σου στην Λευκωσία

Δέσποινα Άσπρου

Η θερμοκρασία είναι στα ύψη και τα πρώτα πράγματα που μας έρχονται στο μυαλό όταν το σκεφτόμαστε είναι η παραλία και τα cocktails. Σωστά; Υποθέτω πως ναι. Αν όμως ζεις στην Λευκωσία και για τον οποιοδήποτε λόγο δεν μπορείς αυτό το Σαββατοκύριακο να "βάλεις πλώρη" για τις παράλιες περιοχές του νησιού, δεν χρειάζεται να στεναχωριέσαι και να κατεβάζεις τα μούτρα! Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείς να κάνεις στην πόλη αυτόν τον καιρό και να περάσεις εξίσου υπέροχα το weekend σου! Ποια είναι αυτά; Δες τα στην συνέχεια!

1.Ηλιοθεραπεία στην ταράτσα ή στο μπαλκόνι: Πάρε μια οικονομική πισινούλα, γέμισέ την με νερό, τοποθέτησε μια ομπρέλα και απόλαυσε την μέρα στην άνεση του σπιτιού σου!
2.Βόλτα σε πισινά: Ας μην το αρνούμαστε. Υπέροχη η θάλασσα, ωραία και η πισίνα. Αν δεν είσαι από τους τυχερούς που έχουν πισίνα στο σπίτι τους, μπορείς να πάρεις τις φίλες και τις φίλους σου και να κατευθυνθείτε σε κάποια δημόσια πισίνα. Πάμε στοίχημα πως θα περάσετε τέλεια!
3.Μονοήμερη απόδραση: Αν δεν ψήνεστε να μείνετε όλη μέρα στο κέντρο, τότε μπορείτε να πάτε μια μονοήμερη εκδρομή σε κάποιο χωριό της επαρχίας Λευκωσίας.
4.Οργάνωσε ένα shoot: Οκ, μπορεί ο καιρός να μην είναι κατάλληλος για τρέξιμο και αναζήτηση ινσταγκραμικών σημείων στην πόλη, ωστόσο αν έχεις δει κάτι και ξέρεις που είναι, πήγαινε το πρωί ή το απόγευμα παρέα με τον/την "φωτογράφο" σου και ξεκινήστε δράση!
5.Κάντε πάρτι: Αν οι φίλοι σου σκοπεύουν και αυτοί να μείνουν στην πόλη, τότε κάλεσε τους και κάντε ένα πάρτι που θα σας μείνει αξέχαστο.
6.Going out: Η αλήθεια είναι πως υπάρχουν πολλά μέρη για να επισκεφτείς στην Λευκωσία κατά την διάρκεια του weekend. Αν είσαι πρωινός τύπος, τότε απόλαυσε ένα brunch σε κάποια αυλή ή αν είσαι βραδινές, κατευθύνσου στο αγαπημένο σου στέκι για dinner και έπειτα για cocktails σε κάποιο μπαράκι. Θυμήσου πως οι κρατήσεις αυτή την περίοδο είναι must.
7.Για παγωτό στο κέντρο: Το να πας μια βόλτα το απόγευμα στο κέντρο της Λευκωσίας δεν είναι και τόσο κακή ιδέα! 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση