ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Well, ο Trump υποστηρίζει το άνοιγμα της Tesla και μας κάνει να απορούμε

Τι μπορεί να κρύβεται πίσω από αυτή την απόφαση του προέδρου;

Δέσποινα Άσπρου

Αψηφώντας τους κανόνες και τις υποδείξεις των ειδικών, ο Eleon Musk ανακοίνωσε την επαναλειτουργία του εργοστασίου του Tesla στην Καλιφόρνια μέσα από ένα του Tweet. Πιο συγκεκριμένα, ο επιχειρηματίας έγραψε: «Η Tesla ξεκινά την παραγωγή σήμερα, έναντι των κανόνων της κομητείας Αλαμίντα. Θα βρίσκομαι στις επάλξεις με όλον τον κόσμο. Εάν κάποιος συλληφθεί, ζητάω να είμαι εγώ αυτός, και μονάχα εγώ».

Και εκεί που όλοι περιμέναμε αντιδράσεις -όπως ήταν λογικό- ο πρόεδρος των ΗΠΑ έσπευσε να τον υποστηρίξει δημόσια. «Η Καλιφόρνια θα πρέπει να επιτρέψει στην Tesla και τον Eleon Musk να ξανανοίξει το εργοστάσιο ΤΩΡΑ. Αυτό μπορεί να γίνει Σύντομα και με Ασφάλεια» έγραψε στο Twitter ο Αμερικανός πρόεδρος και μας έκανε να απορήσουμε πώς είναι δυνατόν να κάνει κάτι τέτοιο - από την στιγμή που ο ίδιος ως πρόεδρος, ζήτησε να κλείσουν οι επιχειρήσεις - έστω και αργά; Πρόκειται για μια απόφαση που προβληματίζει, αφού εμπεριέχει αδικία. Γιατί να επιτραπεί μόνο στον Musk και τι κρύβεται πίσω από αυτό; Ίσως κάποια συμφωνία εκατομμυρίων, ίσως και όχι. Δυστυχώς, δεν το γνωρίζουμε.

Αξίζει να αναφέρουμε πως αυτή την στιγμή, μετρώντας περίπου 82 χιλιάδες νεκρούς, οι αμερικανικές πολιτείες και πόλεις πειραματίζονται με τους τρόπους με τους οποίους θα επανεκκινήσουν με ασφάλεια τις εταιρείες της χώρας.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Elon Musk® (@elonrmuskk) on

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση