ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

William - Harry: Διαφορετικές ομιλίες στην εκδήλωση για την Diana

Όλες οι πληροφορίες.

newsroom must

Και εκεί που πιστεύαμε ότι ίσως οι σχέσεις μεταξύ του πρίγκιπα Harry με τον αδελφό του, πρίγκιπα William, έφτιαχναν, με αφορμή τόσο την κηδεία του παππού τους αλλά και τα γενέθλια του μικρού Archie. Πάλι τα πράγματα παίρνουν διαφορετική τροπή.

Όλα δείχνουν να επιβεβαιώνουν ότι οι δύο τους, στην επερχόμενη αποκάλυψη του αγάλματος εις μνήμη της μητέρας τους, πριγκίπισσας Diana, τον Ιούλιο- για την επέτειο των 60χρονών της, πρόκειται να εκφωνήσουν 2 διαφορετικές ομιλίες χωρίς να ακολουθούν την ίδια γραμμή.

Κάτι που τα βρετανικά tabloids εξέλαβαν ως «αγεφύρωτες ρίξεις» μεταξύ των δύο, και οι ομιλίες θα αποτελέσουν αφορμή για να αποδείξουν την διαφορετικότητά τους, «δεν βρίσκονται στην ίδια σελίδα», αυτό μοιράζονται οι βρετανοί ανταποκριτές.

Να θυμίσουμε, ότι το γεγονός που σηματοδότησε αυτή την «άτυπη» κόντρα, ήταν η συνέντευξη που έδωσαν οι Sussex στην Oprah Winfrey, στην οποία εξαπολύσαν δριμύ κατηγορώ εναντίων τόσο του William και της Kate, όσο και στην «εταιρία» (σ.σ. βασιλική οικογένεια-μοναρχία).

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X