ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi φόρεμα με βολάν και sneakers
 

Wow! Η βασιλική οικογένεια βρίσκεται για διακοπές στην Μαγιόρκα

Δέσποινα Άσπρου

Βρισκόμαστε στις αρχές του καλοκαιριού και όλοι – σχεδόν όλοι, μιας και υπάρχουμε και εμείς που δουλεύουμε- βρίσκονται για διακοπές! Τι και αν είναι μέλη της βασιλικής οικογένειας; Οι καλοκαιρινές διακοπές είναι ύψιστη προτεραιότητα!

Λανθασμένα όμως το μυαλό σας πήγε στην βρετανική οικογένεια! Γιατί μπορεί μεν όλοι το τελευταίο διάστημα να ασχολούμαστε με την Meghan Markle και τις περιπέτειες της, αλλά ανά τον κόσμο υπάρχουν αρκετές αντίστοιχες βασιλικές οικογένειες, που δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από την χλιδή της βρετανικής. Ο λόγος για την ισπανική βασιλική οικογένεια, που αυτές τις μέρες απολαμβάνει διακοπές στην Μαγιόρκα!

Ο Βασιλιάς Felipe μαζί με την Βασίλισσα Letizia και τις δυο τους κόρες, πριγκίπισσα Leonor και η πριγκίπισσα Σοφία φωτογραφήθηκαν στο παλάτι Almudaina και από τι μπορούμε να καταλάβουμε περνάνε καταπληκτικά!

Η Letizia φόρεσε ένα σικ λευκό midi φόρεμα του Hugo Boss και ασορτί εσπαντρίγιες, ενώ ο κομψός και γοητευτικός Felipe διάλεξε γκρι τζιν και γαλάζιο πουκάμισο.

Δείτε τις φωτογραφίες:

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση