ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Ώρα για…παιχνίδι

Του Ανδρέα Μαλάη

Αρχή κάνουμε με το δημοφιλέστερο τηλεπαιχνίδι στην κυπριακή τηλεόραση, τον «Πιο αδύναμο κρίκο» με τον Τάσο Τρύφωνος, που πήρε εύκολα το πράσινο φως και συνεχίζει για τρίτη σεζόν στο ΡΙΚ1, στη γνωστή του ώρα, στις 19.00, πριν από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού. Με viral στιγμές και τηλεθέαση που ξεπέρασε την περασμένη σεζόν τις εκατό χιλιάδες τηλεθεατών, ο «Κρίκος» για άλλη μια χρονιά θα δίνει την ευκαιρία στους διαγωνιζoμένους να διεκδικήσουν μέχρι και 5.000 ευρώ καθημερινά, ενώ
όλοι όσοι θα διαγωνιστούν στο τηλεπαιχνίδι θα συμμετάσχουν σε κλήρωση που θα διεξαχθεί στο τέλος της σεζόν και θα χαρίσει σε δύο μεγάλους τυχερούς ένα αυτοκίνητο κι ένα ταξίδι για δύο άτομα με όλα τα έξοδα πληρωμένα στη Νέα Υόρκη, προσφορά από το XENOS TRAVEL. Αυτά, βέβαια, ισχύουν για την κυπριακή εκδοχή του «Κρίκου», γιατί, όπως έγινε ήδη γνωστό, ο Τάσος Τρύφωνος θα αναλάβει την παρουσίαση και της ελληνικής εκδοχής του «Πιο αδύναμου κρίκου» για λογαριασμό του ΣΚΑΪ, με ξεχωριστά επεισόδια για την ελληνική τηλεόραση. Στην Ελλάδα το παιχνίδι θα προβάλλεται δύο φορές τη βδομάδα, τα σαββατοκύριακα, στη ζώνη πριν από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού, ενώ οι διαγωνιζόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν μέχρι και 10.000 ευρώ κάθε φορά.

ΤΑ ΣΤΑΘΕΡΑ ΤΌΥ ΑΝΤ1
Χωρίς ιδιαίτερες αλλαγές ρίχνεται στην αρένα των τηλεπαιχνιδιών ο ΑΝΤ1, ο οποίος διατηρεί για άλλη μια σεζόν τα δύο καθημερινά τηλεπαιχνίδια του, «Ρουκ ζουκ» και «Still standing». Oι ιθύνοντες του σταθμού, έχοντας αφουγκραστεί από νωρίς μέσα στην προηγούμενη σεζόν το ολοένα και αυξανόμενο ενδιαφέρον του κοινού για τηλεπαιχνίδια, που εκδηλωνόταν κιόλας στις υψηλές διαδικτυακές προβολές από τα στιγμιότυπα του «Κρίκου» στο Youtube και μένοντας ευχαριστημένοι από την πορεία των δύο παιχνιδιών της απογευματινής ζώνης, έσπευσαν έστω και ανεπίσημα να ανανεώσουν τη συνεργασία τους με τη Ζέτα Μακρυπούλια και τη Μαρία Μπεκατώρου για τρίτη σεζόν. Μαζί, φυσικά, με τα τηλεπαιχνίδια οι δύο παρουσιάστριες του σταθμού αναλαμβάνουν και την παρουσίαση των δύο σόου του σταθμού. Η μεν Μαρία Μπεκατώρου ετοιμάζεται για άλλη μια σεζόν του «Your face sounds familiar» ενώ η Ζέτα Μακρυπούλια είναι η επικρατέστερη επιλογή του σταθμού για την παρουσίαση του τάλεντ σόου «The final four», που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις αρχές του φθινοπώρου.

ΔΙΠΛΌ ΚΤΥΠΗΜΑ ΚΑΙ
«SUPER DEAL» ΑΠΌ ΤΌΝ ALPHA
Ο τερματισμός του «Deal» ήταν δεδομένος για τον Alpha, όπως ήταν, όμως, και η συνέχιση της συνεργασίας του με τον Χρήστο Φερεντίνο. Φαίνεται, λοιπόν, πως οι διαδικασίες κύλησαν γρήγορα, με τον σταθμό να ανακοινώνει λίγο πριν το τέλος της σεζόν το νέο πρότζεκτ με το οποίο αναμένεται να επιστρέψει το φθινόπωρο στην τηλεόραση ο Χρήστος Φερεντίνος. Το τηλεπαιχνίδι θα ονομάζεται «Πάνω Κάτω» και βασίζεται στο τηλεπαιχνίδι «Winsanity» της εταιρείας Propagate Content που παράγει και διανέμει ψυχαγωγικό περιεχόμενο παγκοσμίως. Δύο παίκτες με την κερκίδα του ο καθένας καλούνται να τοποθετήσουν στη σωστή σειρά τα πιο ανατρεπτικά αριθμητικά δεδομένα από το μεγαλύτερο στο μικρότερο. Στο «Πάνω Κάτω» οι παίκτες δεν χρειάζεται να γνωρίζουν με ακρίβεια τους αριθμούς, αρκεί με τη βοήθεια της κερκίδας τους να μπορούν να μαντέψουν σωστά ποιος αριθμός μπαίνει πάνω και ποιος κάτω.

Για παράδειγμα, ο παίκτης πρέπει να υπολογίσει πόσοι είναι οι ακόλουθοι του Στέφανου Τσιτσιπά στο Ίνσταγκραμ,
πόσα ζευγάρια παντρεύονται κάθε χρόνο στην Ελλάδα, ποιοι είναι περισσότεροι. Καθημερινά, ο νικητής μπορεί να κερδίσει έως και 10.000 ευρώ, ενώ κάποιος από τους followers του στην κερκίδα μέχρι και 5.000 ευρώ. Ο Αlpha Kύπρου εξέδωσε δελτίο τύπου με τις σχετικές πληροφορίες μάλιστα δημοσιεύοντας και το τηλέφωνο επικοινωνίας (22 212444) για όσους Κύπριους τηλεθεατές επιθυμούν να συμμετάσχουν. Το «Deal», βέβαια, δεν μπήκε οριστικά στο ντουλάπι, καθώς μια φορά τη βδομάδα ο Χρήστος Φερεντίνος θα ετοιμάζεται να κάνει… «Super deal» με μια αναβαθμισμένη εβδομαδιαία εκδοχή του παιχνιδιού που θα χαρίζει μεγαλύτερα κέρδη στους συμμετέχοντες, 14 χρόνια μετά την επιτυχία του στον ΑΝΤ1, με το ίδιο κόνσεπτ. Το κεφάλαιο «τηλεπαιχνίδι» στον Alpha δεν εξαντλείται, όμως, στο πρόσωπο του Χρήστου Φερεντίνου, καθώς η επιστροφή του Φώτη Σεργουλόπουλου στην τηλεόραση και, μάλιστα, στη ζώνη μετά την Ελένη Μενεγάκη, επιβεβαιώθηκε πως θα γίνει με ένα νέο τηλεπαιχνίδι, του οποίου οι λεπτομέρειες δεν έχουν ακόμη διαρρεύσει. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για ένα διασκεδαστικό και γρήγορο παιχνίδι με πολύ… τρέξιμο που ταιριάζει γάντι στην προσωπικότητα του Φώτη. Βέβαια, εάν κρίνουμε από την ώρα προβολής της εκπομπής της Ελένης Τσολάκη στον Alpha Κύπρου, τότε δεν παίρνουμε κι όρκο ότι θα μπορούμε εύκολα να το παρακολουθήσουμε, καθώς είτε θα προβάλλεται χαράματα (βλέπε «Τι λέει;») είτε μετά τα μεσάνυχτα (βλέπε «Slam»).

Η ΕΠΙΣΤΡΌΦΗ ΤΌΥ ΛΙΑΓΚΑ
Πρόκειται για το ένα από τα δύο καθημερινά πρότζεκτ που θα αναλάβει ο Γιώργος Λιάγκας στον ΣΚΑΪ, μετά τη λήξη του συμβολαίου του με τον ΑΝΤ1 και δεν είναι άλλο από το «Guess my age», που προορίζεται για καθημερινή προβολή στη ζώνη πριν από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού. Σύμφωνα με το κόνσεπτ του συγκεκριμένου τηλεπαιχνιδιού, οι διαγωνιζόμενοι θα πρέπει να μαντέψουν σωστά την ακριβή ηλικία επτά άγνωστων ανθρώπων που θα έχουν απέναντί τους μέσα από μια διαδικασία ερωτήσεων του τύπου «ποιο τραγούδι έκανε επιτυχία τη χρονιά γέννησής σου» κ.ο.κ., έχοντας την ευκαιρία να κερδίσουν 50.000 ευρώ. Πρόκειται για ένα τηλεπαιχνίδι που προβλήθηκε με επιτυχία σε Γαλλία, Ιταλία, Γερμανία, Ρωσία και άλλες χώρες, ενώ στην Κύπρο, εκτός απροόπτου θα το παρακολουθήσουμε μέσα από τη συχνότητα του Σίγμα. Από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ αναμένεται, εξάλλου, να προβληθεί μέσα στη σεζόν ακόμη ένα τηλεπαιχνίδι, το «BOOM», το οποίο, όμως, προς το παρόν δεν έχει ανατεθεί σε κάποιον παρουσιαστή, καθώς πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να βγει στον αέρα στο δεύτερο μισό της σεζόν, άσχετα εάν ο σταθμός έχει αρχίσει να δέχεται δηλώσεις συμμετοχής ήδη από τώρα. Πρόκειται για ένα από τα διασημότερα και πιο επιτυχημένα τηλεπαιχνίδια γνώσεων στην παγκόσμια τηλεόραση. Δυο ομάδες διαγωνίζονται με σκοπό να απενεργοποιήσουν όσο το δυνατό περισσότερες «βόμβες» και να κερδίζουν ένα μεγάλο χρηματικό έπαθλο. Οι παίκτες φορώντας προστατευτικά γυαλιά καλούνται σε περιορισμένο χρόνο να βρουν τη σωστή απάντηση κόβοντας καλώδια, ώστε να απενεργοποιήσουν τη «βόμβα». Εάν κόψουν το λάθος καλώδιο, η «βόμβα» εκρήγνυται. Η ομάδα που θα καταφέρει να απενεργοποιήσει τις περισσότερες «βόμβες» έχει την ευκαιρία να παίξει στον τελικό γύρο και να κερδίσει ένα πολύ μεγάλο χρηματικό έπαθλο.

ΜΕ «ΤΡΌΧΌ» ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΌ STAR
Είναι ένα από τα πιο δημοφιλή τηλεπαιχνίδια στην ελληνική τηλεόραση αυτή τη στιγμή και ο Πέτρος Πολυχρονίδης αποδείχθηκε ο ιδανικότερος παρουσιαστής για την αναβίωση του συγκεκριμένου πρότζεκτ 17 χρόνια μετά την προβολή του σε ΑΝΤ1 και Mega. Το Star εύλογα έδωσε το πράσινο φως στον «Τροχό της τύχης» για μια έκτη σεζόν, παρόλο που δεν είναι ακόμη σίγουρο αν στον ρόλο της συμπαρουσιάστριας θα βρίσκεται για δεύτερη σεζόν η Ιωσηφίνα Τζουγανάκη.

 

 

 ΠΗΓΗ: ΤΗΕΩΡΕΣ

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση