ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: midi φόρεμα με βολάν και sneakers
 

«Χαλάει» ο καιρός - Έρχεται κακοκαιρία

Η ασθενής ψηλή πίεση, που επηρεάζει την περιοχή, υποχωρεί και σχετικά χαμηλή πίεση αρχίζει να επηρεάζει το νησί.

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται το απόγευμα αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και σταδιακά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Το απόγευμα, στα προσήνεμα νότια παράλια, θα πνέουν ισχυροί, 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη, αλλά το απόγευμα στα προσήνεμα λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 31 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 28 στα δυτικά και στα νοτιοδυτικά παράλια, γύρω στους 29 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 23 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, αλλά παροδικά αυξημένες νεφώσεις, στα δυτικά και στα βόρεια, αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειδυτικοί, στα υπήνεμα ασθενείς, 3 μποφόρ, αλλά στα προσήνεμα μέτριοι, 4 μποφόρ. Παροδικά, στα προσήνεμα δυτικά και βόρεια παράλια, θα πνέουν μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη, στα ανατολικά και στα νότια, αλλά στα δυτικά και στα βόρεια λίγο ταραγμένη και αργότερα μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 15 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 20 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 18 στα βόρεια παράλια, γύρω στους 17 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 10 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή, περίοδοι με κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται με συννεφιά, που αναμένεται να δώσει μεμονωμένες βροχές ή και σύντομη καταιγίδα, κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Τη Δευτέρα και την Τρίτη, περίοδοι με κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται με συννεφιά, που αναμένεται να δώσει μεμονωμένες βροχές ή και σύντομη καταιγίδα, κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση την Κυριακή, ενώ τη Δευτέρα και την Τρίτη θα παραμείνει στα ίδια επίπεδα, για να κυμανθεί γενικά κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση