ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi φόρεμα με βολάν και sneakers
 

Χαμηλό βαρομετρικό φέρνει βροχές, καταιγίδες και χιόνια

Έρχεται κακοκαιρία - Αναλυτικές προβλέψεις

Βαρομετρικό χαμηλό αναμένεται να επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος αλλά σταδιακά θα καταστεί κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα δυτικά, τα βόρεια και τα ορεινά. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους δεν αποκλείεται να χιονίσει. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί, ασθενείς 3 μποφόρ για να καταστούν σταδιακά κυρίως νοτιοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ και παροδικά στα προσήνεμα παράλια, μέχρι ισχυροί 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη αλλά σταδιακά στα δυτικά θα καταστεί μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 19 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 13 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές, μεμονωμένες καταιγίδες και χιόνια στα ψηλότερα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ και τοπικά μέχρι ισχυροί, 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη αλλά στα δυτικά θα είναι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 8 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 11 στα παράλια και στους 3 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα σχηματιστεί παγετός.

Την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος, με βροχές, μεμονωμένες καταιγίδες και χιόνια στα ψηλότερα ορεινά. Αργά το απόγευμα και το βράδυ αναμένεται να χιονίσει και στα χαμηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος με μεμονωμένες βροχές ενώ στα ορεινά και στα ημιορεινά αναμένεται ελαφρά χιονόπτωση. Τα φαινόμενα μέχρι το απόγευμα θα εξασθενίσουν.

Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά κατά διαστήματα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά αισθητή πτώση την Τρίτη και την Τετάρτη για να κυμανθεί αισθητά πιο κάτω από τους κλιματικούς μέσους όρους. Για την Πέμπτη αναμένεται μικρή άνοδος.

Live η πορεία της κακοκαιρίας: 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση