ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Χαμός με την εικόνα του καταρρακωμένου Trump

Με ένα καπέλο στο χέρι το οποίο έγραφε «Make America Great Again»

Με ένα καπέλο στο χέρι το οποίο έγραφε «Make America Great Again», έσυρε τα πόδια του όταν κατέβηκε από το προεδρικό ελικόπτερο Marine One ο Donald Trump και το Twitter έχει πάρει φωτιά.

Η εικόνες που κυκλοφορούν δείχνουν ένα καταρρακωμένο Trump με ξεκούμπωτο πουκάμισο στον γιακά, λυμένη γραβάτα να έχει καρφώσει το βλέμμα του στο πάτωμα και να βαδίζει όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί μέχρι σήμερα.

Ο πρόεδρος Trump φαίνεται να απογοητεύτηκε ιδιαίτερα για την ομιλία φιάσκο σε μια μισοάδεια αρένα στην Τούλσα της Οκλαχόμα. Η αρένα ήταν μισοάδεια αφού, φαν της K-Pop και εναλλακτικοί χρήστες του TikTok προκράτησαν εισιτήρια για την ομιλία και φυσικά δεν έδωσαν το ''παρών'' του.

Κατεβαίνοντας από το ελικόπτερο λοιπόν έπρεπε να υποστεί το walk of shame και οι Twitterαδες έκαναν πάρτι στην πλατφόρμα σχολιάζοντάς το.

Κάποιοι είπαν ότι μοιάζει με οπαδό που επιστρέφει στο σπίτι μετά την ήττα της ομάδας του.

Κάποιοι άλλοι έντυσαν το στιγμιότυπο με μουσική η οποία ομολογουμένως απογειώνει το βίντεο.

Άλλοι σύγκριναν τον Trump με τον Μέγα Ναπολέων.

Ωστόσο η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Kayleigh McEnany δήλωσε στο Fox News ότι «Ο Πρόεδρος κάθε άλλο παρά εκνευρίστηκε. Ο Πρόεδρος ένιωσε να αντλεί ενέργεια. Ήμουν μαζί του μετά τη συγκέντρωση. Ήταν τεράστια επιτυχία. Είχε κέφια στο προεδρικό ελικόπτερο»…

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση