ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Χάρης Αριστείδου: Η απάντηση του στις σκληρές κριτικές

Έχει καταφέρει να γίνει ο φόβος και ο τρόμος των διασήμων, αφού με τις φάρσες του φέρνει τα πάνω κάτω και χαρίζει ξεκαρδιστικές στιγμές.

Ο γνωστός ηθοποιός, Χάρης Αριστείδου μίλησε στις Τηλεώρες για το ''Fars Attack'', λέγοντας: ''Πάντα κάτι καινούργιο έχει την αγωνία του πώς θα το δει ο κόσμος, αλλά και πώς θα το αγκαλιάσει. Απλώς στο πίσω μέρος του μυαλού σου όταν φτιάχνεις ένα πρότζεκτ για να γελάσει ο κόσμος, σκέφτεσαι οτι σε κάποιους θα αρέσει και σε άλλους όχι. Εμείς θα κάνουμε αυτό που ξέρουμε όσο καλύτερα μπορούμε.Μην ξεχνάμε όμως ότι είναι ένα τηλεοπτικό πρότζεκτ που αποτελείται απο οκτώ επεισόδια.

Όπως ανέφερε, υπάρχει δυσκολία στο να πετύχει μια φάρσα αφού οι παράγοντες δυσκολίας είναι πολλοί.

''Μπορεί το θύμα σου να καταλάβει τη φάρσα, μπορεί να ενοχληθεί κάποιος και να μη θέλει να παίξει στον αέρα. Υπήρχε ''θύμα'' που το περιμέναμε πέντε ώρες, και το συνεργείο ήταν εκεί και περίμενε. Έχουμε πετάξει πολύ υλικό επειδή πολλοί αρνήθηκαν, σε άλλους η φάρσα χάλασε, γιατί όταν βάζεις κάποιον ''άγνωστο'' να κάνει τη φάρσα, επειδή δεν μπορούμε να βάλουμε αναγνωρίσιμα πρόσωπα, δεν έχει εμπειρία και υπάρχει το ρίσκο να μην τα καταφέρει.

Ο ηθοποιός δεν διστάζει να απαντήσει και στα επικριτικά σχόλια για την εκπομπή του, λέγοντας: 

''Ένα σχόλιο έγινε απο μια συγκεκριμένη κυρία και το έκανα αυτό γιατί η συγκεκριμένη το κάνει συνέχεια. Υπάρχει η καλοπροαίρετη κριτική, αλλά και η κακοπροαίρετη, δεχόμαστε όλες τις απόψεις. Όταν η κριτική παίρνει μορφή προσβολής, όμως, ο καθένας έχει δικαίωμα να απαντήσει. Δεν μπορεί ο καθένας πίσω απο μια άψυχη οθόνη να παίρνει ένα πληκτρολόγιο και να προσβάλλει τον οποιοδήποτε. Απο τη στιγμή που εκτιθέμεθα μπορεί ο καθένας να μας κρίνει, αλλά όχι να μας προσβάλλει με αυτόν τον τρόπο. Ήταν η πρώτη φορά που απάντησα και ίσως η τελευταία.''

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση