ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

Χάρης Ρώμας: Το ξέσπασμα για το χυδαίο εξώφυλλο

Ο ηθοποιός και σεναριογράφος σε ένα άγριο ξέσπασμα κατά του ιδιοκτήτη της εφημερίδας

newsroom must

O Χάρης Ρώμας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του MEGA, Πάμε Δανάη για να ξεκαθαρίσει τη θέση του για το εξώφυλλο εφημερίδας που τον παρουσίαζε σαν παιδόφιλο.

Στο εξώφυλλο παρουσίασε μία φωτογραφία του Χάρης Ρώμας με ένα παιδί, με τον τίτλο «ασελγεί σε ανήλικα». Όπως ο ίδιος ξεκαθάρισε σε προηγούμενες του δηλώσεις το παιδί που είναι στη φωτογραφία μαζί του, είναι το βαφτιστήρι και ανιψάκι της στενής του συνεργάτιδας του Άννας Χατζησοφιά, με την οποία έχουν γράψει τη σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης».

Τόσο ο ίδιος όσο και οι γονείς του παιδιού προχώρησαν, σε αγωγή, ενώ στις δηλώσεις του στην εκπομπή ανέφερε ότι είναι δύσκολη διαδικασία, αφού μεταξύ άλλων δυσκολιών, η εφημερίδα ανήκει σε offshore εταιρεία στην Κύπρο.

«Όταν είδα το πρωτοσέλιδο σοκαρίστηκα αλλά αυτό κράτησε πολύ λίγο γιατί δεν υπάρχει τίποτα που θα μπορούσε να μου προσάψει κανείς. Ό,τι έχω κάνει στη ζωή μου ήταν πάντα ηθικά και κοινωνικά αποδεκτά, πάντα. Εννοείται ότι ακολουθούμε όλη τη νόμιμη διαδικασία αστικά και ποινικά με δύο εξαιρετικούς δικηγόρους», είπε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός.

«Αυτό είναι πρόστυχο, σιχαμερό και χυδαίο. Είναι και εγκληματική ενέργεια να έχεις βάλει επιφυλλίδα και λεζάντα από πάνω ότι όλοι αυτοί οι ανώμαλοι θα έχουν το τέλος του σφαγιασθέντος Νίκου Σεργιανόπουλου», συμπλήρωσε.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση