ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Χατζηδημητρίου - Ευριπίδου: Έλυσαν on air τις διαφορές τους

Όλοι σήμερα μιλούν για το περιβόητο λάθος που έγινε στον τελικό του Star Κύπρος, ενω τα σχόλια στα social media από χθες δεν έχουν πάψει.

Ένας λάθος τίτλος έκανε την Star Κύπρος 2004, Έλενα Χατζηδημητρίου, να βγει live στην σημερινή εκπομπή της Κωνσταντίνας Ευριπίδου να απολογηθεί για την επίθεση που έκανε στην παρουσιάστρια μετά το χθεσινό τελικό.

«Μετά από αυτό το λάθος που έγινε από την παραγωγή, θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε και τη δική μου θέση», είπε η παρουσιάστρια, δίνοντας το λόγο τον υπεύθυνο της παραγωγής των καλλιστείων Νότη Παναγιώτου. «Κανένας δεν είναι αλάνθαστος», είπε αυτός και συμπλήρωσε. «Να πούμε ένα συγγνώμη στην Ελένα, δεν έτυχε να τη γνωρίζω και ψάχνοντας τα τηλέφωνα, δυστυχώς δεν τη βρήκα. Οπότε δεν την είχαμε ούτε στη σκηνή. Το σπικάζ έγινε στην Ελλάδα και την τελευταία στιγμή δεν μπορούσε να γίνει η αλλαγή», εξήγησε.

«Αναφέρθηκε κάτι για το στέμμα που φορούσα. Αυτό ήταν το δικό μου στέμμα, αυτό της Miss Κύπρος», είπε η Κωνσταντίνα, η οποία ομολόγησε πως «ήταν ένα έντονο λάθος το οποίο οφείλουμε να παραδεχτούμε».

Στη συνέχεια, η εκπομπή επικοινώνησε με την Star Κύπρος 2004 Έλενα Χατζηδημητρίου, η οποία δικαιολόγησε την ανάρτησή της. «Θεώρησα έντιμο να δημοσιεύσω το τι έγινε πραγματικά εκείνη τη μέρα. Δεν ήθελα να ακουστεί το όνομά μου. Εγώ κατ’ επιλογή μου δεν έχω ασχοληθεί με το χώρο. Έχω τις δουλειές μου και την οικογένειά μου. Δεν έχω κανένα πρόβλημα μαζί σου», είπε.

«Ηταν βαρύ να γράψεις ότι δεν ξεπέρασα αυτό που έγινε 12 χρόνια πριν, ξέρεις ότι δεν είχα κάποιο απωθημένο. Μπορεί να στεναχωρέθηκα αλλά αυτό σταμάτησε εκεί», της απάντησε η Κωνσταντίνα, χωρίς να μασά τα λόγια της. «Υπήρξαν πρόβες, παρόλα αυτά δεν είχα αντιληφθεί ότι με ανέφεραν ως Σταρ Κύπρος. Εκείνη τη στιγμή που ακούστηκε και ήμουν στη σκηνή, δεν μπορούσα να κάνω κάτι. Την κορδέλα της Miss Κύπρος δεν την έβαλα γιατί παρουσίαζα τα καλλιστεία και δεν μπορούσα να συνεχίσω με την κορδέλα», κατέληξε.

Δείτε το βίντεο! 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση