ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: κάπρι παντελόνι, broderie πουκάμισο και kitten heels
 

Χειροπέδες σε 19χρονο για υπόθεση πορνογραφίας

Συνελήφθη χθες, δυνάμει δικαστικού εντάλματος, 19χρονος για διερευνώμενη υπόθεση πρόσκλησης παιδιού σε παιδική πορνογραφία, κατοχής και διάδοσης παιδικής πορνογραφίας.

Όπως αναφέρει σημερινή ανακοίνωση της Αστυνομίας, σύμφωνα με καταγγελία 15χρονης, κατά τον Οκτώβριο του 2014, δέχθηκε αίτημα φιλίας στο λογαριασμό που διατηρεί σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, από άλλο χρήστη.

Ο εν λόγω χρήστης, σε συνομιλία που είχε με την 15χρονη, μέσω μηνυμάτων, στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα, φέρεται να την έπεισε να του στείλει γυμνές της φωτογραφίες.

Λίγες μέρες αργότερα, η 15χρονη ενημερώθηκε από συμμαθητή της, ότι οι φωτογραφίες της κυκλοφορούν στα κινητά μαθητών του σχολείου της.

Από σχετικές εξετάσεις που διενεργήθηκαν από την Αστυνομία, εξασφαλίστηκαν τα στοιχεία του χρήστη και χθες διενεργήθηκε έρευνα στην οικία του, στη Λευκωσία. Κατά τη διάρκεια της έρευνας, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής και δύο κινητά τηλέφωνα. Ακολούθως ο 19χρονος, συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το Γραφείο Διερεύνησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος διερευνά την υπόθεση. Πηγή: Kathimerini

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση