ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο και kitten heels
 

Ξέσπασε ο Πάνος Βλάχος: Το μήνυμα στήριξης στον Γιώργο Καπουτζίδη

Δέσποινα Άσπρου

Όπως όλα δείχνουν η κόντρα του Καπουτζίδη με τον Ουγγαρέζο, όχι μόνο δεν έχει τελειωμό, αλλά όσο περνούν οι μέρες, ολοένα και περισσότεροι επώνυμοι και μη, παίρνουν θέση στο ζήτημα. Ας πάρουμε τα πράγμα από την αρχή.

To επεισόδιο της Δευτέρας 8 Οκτωβρίου του «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» και η εμφάνιση ενός 15χρονου αγοριού που μέσα από το τραγούδι του μίλησε για το bullying, ήταν η αφορμή για μια συγκλονιστική εξομολόγηση του Γιώργου Καπουτζίδη για το επίμαχο ζήτημα. Εκείνη ωστόσο την στιγμή, κανένας από εμάς δεν σκέφτηκε ότι το εν λόγω θέμα θα πάρει τόση έκταση που θα το συζητάμε μέρες μετά. Τι λοιπόν έγινε;

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, μέσα από το Πρωινό Ant1 ξέσπασε κατά του κριτή του talent show, αποκαλύπτοντας ένα άγνωστο περιστατικό που είχε συμβεί στο Mega και η συνέχεια ήταν λίγο πολύ γνωστή, με τον Γιώργο Καπουτζίδη να γράφει ένα μακροσκελές κείμενο στο Instagram του όπου απαντούσε στον Ουγγαρέζο.

Αν νόμιζες βέβαια ότι το σκηνικό τελείωσε εκεί κάνεις λάθος. Σήμερα, ακολούθησε μια ακόμη παρέμβαση του Γιώργου Καπουτζίδη μέσα από την εκπομπή στην «Φωλιά των Κου Κου», όπου θέλησε να ξεκαθαρίσει το ζήτημα.

Και μπορεί αυτή την στιγμή, η κοινωνία να είναι «διχασμένη» μιας και όλοι λίγο-πολύ έχουμε άποψη, αλλά κανένας μας δεν ξέρει ποιος τελικά έχει δίκιο και ποιος άδικο, ο Πάνος Βλάχος αποφάσισε να πάρει δημόσια θέση. Ο ηθοποιός με μια ανάρτησή του, έδειξε την στήριξή του προς τον Καπουτζίδη. «Τον Γιώργο Καπουτζίδη ούτε που τον γνωρίζω προσωπικά, ούτε που έχουμε δουλέψει μαζί. Του κρατώ το χέρι ενάντια στην ανηθικότητα, την φτήνια και την αναξιοπρέπεια των καιρών», έγραψε χαρακτηριστικά ο Πάνος.

 

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση