ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Χωρίς τέλος η κόντρα μεταξύ Αλέξη Κούγια - Κατερίνας Καινούργιου

Σε νέες αιχμηρές δηλώσεις προχώρησε ο Αλέξης Κούγιας απέναντι στη Κατερίνα Καινούργιου

Μία απλή διαφωνία που κατέληξε τελικά σε διαμάχη μεταξύ του γνωστού ποινικολόγου και της παρουσιάστριας της πρωινής ζώνης του Open ήρθε να συμπληρώσει η νέα ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια. 

Συγκεκριμένα δήλωσε: 

"Καταλαβαίνω ότι σου κατέστρεψα το "προϊόν" Κατερίνα Καινούργιου με τις χθεσινές ανακοινώσεις – απαντήσεις μου και κυρίως με τις εύστοχες απαντήσεις της, γιατί κανείς δεν γνωρίζει ότι, ό,τι έγραψες για μένα σήμερα στην espresso, το έγραψες, γιατί πλέον είσαι το έμμεσο αφεντικό της στο Open, αφού όλοι γνωρίζουν ότι εσύ και ο Ιβάν Σαββίδης είσαστε ένα και το αυτό στο Open και στις εφημερίδες "Δημοκρατία" και "live sport".

Για κάθε λέξη δυσφημιστική που γράφεις για εμένα, θα το πληρώσετε πολύ ακριβά και ευτυχώς για εμένα που υπάρχει και ο Σαββίδης από πίσω, για να εισπράξω τις αποζημιώσεις.

Στον κύριο Σαββίδη, για να εισπράξει αποζημιώσεις από το Open και τις εφημερίδες σας, προσβλέπει και ο εντολέας μου κύριος Δημήτριος Λιγνάδης.

Αθήνα, 02/03/2021

Αλέξιος Χ. Κούγιας".

Στο σημείο αυτό να υπενθυμίσουμε ότι η Κατερίνα Καινούργιου εξέφρασε έντονα τη δυσαρέσκεια της ,μέσω της εκπομπής της, απέναντι στο πρόσωπο του Αλέξη Κούγια, ο οποίος εμμέσως αναφέρθηκε σε μια ξανθιά παρουσιάστρια με τον τίτλο " Επαγγελματίας Μυκόνου", γεγονός που την έκανε έξω φρενων. 

«Για το ήθος μου κύριε Κούγια δεν έχει τολμήσει να μιλήσει κανένας. Εσείς είστε ο τελευταίος που θα μιλήσετε για ήθος, και εσείς και το περιβάλλον σας. Αν το “επαγγελματίας κυρία της Μυκόνου” είναι σαν το “επαγγελματίας ομοφυλόφιλος”, μαγκιά μου και τιμή μου. Αν όμως υπονοείται κάτι για το ήθος μου, εσείς που είστε ο τελευταίος που πρέπει να μιλάτε για ήθος, όποια πέτρα κι αν σηκώσετε, έχει να πει το πόσο ηθικό πλάσμα είμαι. Και όλα αυτά τα χρόνια είμαι εδώ, στην πρώτη γραμμή, με το ήθος μου και την αξιοπρέπειά μου. Και αυτό δεν τολμάει να το αμφισβητήσει κανείς. Ντροπή σας κύριε Κούγια», του απάντησε εξοργισμένη.

Όλα άρχισαν όταν η παρουσιάστρια του Open μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Αλέξη Κούγια, για την εξέλιξη της υπόθεσης του Λιγνάδη, τον ρώτησε πως μπορεί και υπερασπίζεται έναν παιδόφιλο με εκείνον να κλείνει τη γραμμή. 

Δείτε ολόκληρη τη δήλωση στο παρακάτω βίντεο:

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση