ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

'Ετσι κάνει γυμναστική η Χριστιάνα Αριστοτέλους

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους και η σχέση της με τη γυμναστική

newsroom must

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους έχει κτίσει την εικόνα της με πολλές ώρες δουλειάς, θυσίες, δυσκολίες αλλά και αγάπη γι' αυτό που κάνει, μέχρι να καταλήξει σήμερα να θεωρείται μία από τις πιο σταθερές αξίες της κυπριακής τηλεόρασης.

Στην συνέντευξή της για το must τεύχος Ιανουαρίου, μίλησε στην Ειρήνη Χριστοφόρου, διευθύντρια του περιοδικού must, για διάφορα θέματα που αφορούν την προσωπική της ζωή και τη σχέση της με τον σύζυγό της Γιώργο Εφραίμ, τον ανταγωνισμό, την τηλεόραση αλλά και τη δική της εικόνα. Μεταξύ άλλων ρωτήθηκε και για τη σχέση της με τη γυμναστική. 

Με τη γυμναστική πώς τα πας;
Με τη γυμναστική έχω συνδεθεί πολύ το τελευταίο διάστημα. Λοιπόν, θα σου πω κάτι. Είμαι ένας άνθρωπος που κατά καιρούς ξεκινούσα τη γυμναστική και μετά τη σταματούσα. Όταν όμως γέννησα και τον Ανδρέα, θυμάμαι πολύ έντονα τη μέρα που αποφάσισα να αρχίσω γυμναστική. Ανέβαινα τη σκάλα και είχα λαχανιάσει απίστευτα πολύ, γιατί κρατούσα τα μωρά. Έτσι πήρα και πάλι την απόφαση να αρχίσω γυμναστική, βρήκα την Κρίστη Λουκά, η οποία με βοηθάει απίστευτα και με τη γυμναστική αλλά και με το να κρατήσω τη γυμναστική στη ζωή μου και νιώθω ειλικρινά υπέροχα. Οι απαιτήσεις των μωρών είναι πολλές και για μια μαμά είναι πολύ σημαντικό να νιώθει ότι μπορεί να ανταποκριθεί, να τρέξει μαζί τους, να παίξει και γενικά να νιώθει δυνατή. Αυτό από μόνο του σού δίνει ενέργεια.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση