ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: maxi jersey φόρεμα και μπαλαρίνες
 

Χριστίνα Μπόμπα: Θα την δούμε σε τηλεοπτική εκπομπή;

Όλα όσα αποκάλυψε η ίδια

Μαρία Σάββα

Η Χριστίνα Μπόμπα, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» του ΑΝΤ1, σχολιάζοντας την μητρότητα αλλά και την τηλεοπτική επιστροφή του Σάκη Τανιμανίδη, ο οποίος θα λάβει μέρος στο σόου Dragons’ Den.

Αρχικά ανέφερε: «Οι μικρές τώρα αρχίζουν και καταλαβαίνουν. Όσο μεγαλώνουν είναι όλο και καλύτερες. Το Dragons’ Den για μένα είναι το καλύτερο show, είναι ένας λόγος που έχω γυρίσει και βλέπω τηλεόραση. Νομίζω ο Σάκης είναι στο στοιχείο του, έχει παντρέψει τις δύο μεγάλες του αγάπες, το επιχειρείν, με την τηλεοπτική παρουσίαση και είναι τέλειο».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Christina Bompa Tanimanides (@chrismpo)

Σχολιάζοντας το ενδεχόμενο να την δούμε και εκείνη σε κάποια τηλεοπτική εκπομπή στο μέλλον, η ίδια είπε: «Έχουν γίνει συζητήσεις όλα αυτά τα χρόνια, αλλά τώρα το focus μου είναι στα κορίτσια και στην επιχείρηση εστίασης, οπότε δεν είναι κάτι που αξιολογούσα σοβαρά. Υπάρχουν κάποιες συζητήσεις, τίποτα όμως δεν είναι ανακοινώσιμο».

Τελειώνοντας, μίλησε και για τις αλλαγές που έγιναν στην ζωή της μετά την γέννα λέγοντας: «Αφού γέννησα, δεν με στεναχωρεί τίποτα. Αλλάζουν τόσο πολύ οι προτεραιότητές σου που δεν σε αφορά τόσο πολύ το τι θα πει ο κόσμος, όταν μάλιστα αυτό δεν έχει βάση και μεγάλη ουσία».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Christina Bompa Tanimanides (@chrismpo)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS