ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Χρήστος εναντίον Τιμολέοντα: ''Δεν τον πολυσυμπαθώ, αλλά...''

Στο Λονδίνο ταξίδεψαν οι δύο φιναλίστ του Master Chef για μια νέα δοκιμασία που θα προσμετρηθεί στην βαθμολογία τους και θα αναδείξει τον μεγάλο νικητή του διαγωνισμού.

Οι δύο παίκτες επισκέφθηκαν το εστιατόριο του διάσημου σεφ Gordon Ramsay και παρακολούθησαν ένα masterclass με τον σεφ James Jocky Petrie, ενώ ακολούθως οδηγήθηκαν στην κουζίνα όπου συνάντησαν έναν Έλληνα μάγειρα που εργάζεται εκεί.

''Εννοείται πως σας ξέρω. Κάθε βράδυ όταν σχολάω, ένα μπανάκι και MasterChef'' είπε ο σεφ.

Συζητώντας μαζί του, ο Σωτήρης Κοντιζάς τον ρώτησε ποιον παίκτη υποστήριζε από το φετινό MasterChef, ενώ όταν εκείνος απέφυγε να απαντήσει δέχθηκε την ερώτηση ποιος παίκτης τον εκνεύριζε περισσότερο, με τον Χρήστο να προτείνει τη Γωγώ για αυτή τη θέση.

Ακολούθως ο Χρήστος στις on camera δηλώσεις του, πήγε ένα βήμα παραπέρα τη δήλωσή του λέγοντας: ''Ναι, τη Γωγώ δεν την συμπαθούσα. Μην πω ψέματα. Τον Τιμολέοντα, καλό παιδί κι αυτός, αλλά δεν τον πολυσυμπαθώ. Και με τον Σάββα δεν τον πολυσυμπαθούσαμε. Μην πω ψέματα. Αλλά ΟΚ, είναι ένας καλός μάγειρας, είμαστε μαζί στον τελικό και θα φερθώ ανάλογα'', ανέφερε.

Δείτε τις δηλώσεις του:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση