ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

NEWS

Στην κομητεία Μαρικόπα στην Αριζόνα ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας εισήλθαν στο εκλογικό κέντρο, προκειμένου να προστατεύσουν τους εκλογικούς αντιπροσώπους

Με κεντρικό σύνθημα «σταματήστε την καταμέτρηση των ψήφων» εκατοντάδες υποστηρικτές του Donald Trump συγκεντρώθηκαν τις τελευταίες ώρες έξω από εκλογικά κέντρα σε Αριζόνα, Μίσιγκαν και αλλού.

Στην κομητεία Μαρικόπα στην Αριζόνα ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας εισήλθαν στο εκλογικό κέντρο, προκειμένου να προστατεύσουν τους εκλογικούς αντιπροσώπους, την ώρα που υποστηρικτές του Donald Trump -ορισμένοι ήταν οπλισμένοι- φώναζαν έξω από το κέντρο να σταματήσει η καταμέτρηση και λέγοντας ύμνους και προσευχές για τη νίκη του Ρεπουμπλικανού.

Την ίδια ώρα στο Ντιτρόιτ του Μίσιγκαν ομάδα διαδηλωτών ζητούσε από τους ανθρώπους που μετρούσαν τις ψήφους να σταματήσουν, εισβάλοντας μέσα στο εκλογικό κέντρο. Πολύ κοντά υπήρχαν μάλιστα και διαδηλωτές που φωνάζουν για το αντίθετο, δηλαδή να καταμετρηθούν όλες οι ψήφοι.

Παρόμοια κατάσταση καταγράφηκε και στο Φοίνιξ της Αριζόνας, σε μία ιδιαίτερα πολωμένη ατμόσφαιρα στις ΗΠΑ μετά την απόφαση Trump να αμφισβητήσει τα αποτελέσματα των εκλογών, προσφεύγοντας στα δικαστήρια.

Πηγή: Kathimerini.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ