ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Υπόθεση βιτριόλι: Νέα αποκαλυπτικά στοιχεία για την κατηγορούμενη

newsroom must

Νέα αποκαλυπτικά στοιχεία είδαν το φως της δημοσιότητας για την υπόθεση με το βιτριόλι.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής T-Live, η κατηγορούμενη μιλούσε πολλές φορές στο τηλέφωνο αγχωμένη με τον άνδρα που κατηγορείται ότι ήταν συνεργός και όταν εκείνος δεν απαντούσε… η γυναίκα επέμενε να τον καλεί.

Παράλληλα, παρουσιάστηκαν οι αναζητήσεις που έκανε στο διαδίκτυο μέχρι και πέντε χρόνια πριν από την επίθεση.

Σημειώνεται ότι η δράστιδα είχε βρει το mail του θύματος.

Στο μεταξύ στις 16 Μαρτίου του 2019, εντοπίστηκαν στο κινητό και στο pc της κατηγορούμενης φωτογραφίες με οδηγίες χρήσης πομπού, όπως αυτός που εντοπίστηκε στο αυτοκίνητο του θύματος.

Να θυμίσουμε ότι ια συγκλονιστική αποκάλυψη έκανε στην εκπομπή Live News η Ιωάννα Παλιοσπύρου λίγες ημέρες πριν αρχίσει η δίκη της υπόθεσης που συντάραξε το πανελλήνιο.

«Έχουμε ξεκινήσει με τους δικηγόρους μου την προετοιμασία για τη δίκη. Τα συναισθήματά μου εναλλάσσονται μεταξύ θυμού, στρες και φόβου, καθώς υπάρχει ένας συνεργός που κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος, διότι αρνείται να τον κατονομάσει και που δεν ξέρουμε για τι είναι ικανός.

Οι επίμονες αναμνήσεις δυστυχώς επανέρχονται έντονα, ξέρω πως θα είναι μια δύσκολη συναισθηματικά περίοδος για εμένα, αλλά το σημαντικό αυτήν την στιγμή είναι να λάμψει η αλήθεια και να αποδοθεί δικαιοσύνη. Αυτό για εμένα σημαίνει να καταδικαστεί η γυναίκα που κατέστρεψε τη ζωή μου και που προσπάθησε να με σκοτώσει», είπε μεταξύ άλλων η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X