ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Ζωή Λάσκαρη: «Στείλτε με στο τρελάδικο. Θέλω να αυτοκτονήσω»

Η Ζωή Λάσκαρη πάντα τραβά το ενδιαφέρον μας με τις συνεντεύξεις της και πάνω απ΄όλα είναι αληθινή.

Η ηθοποιός βρέθηκε στο Πρωινό mou και μίλησε για όλα ενώ συμπλήρωσε πως ότι αν δεν κάνεις αυτό που πρέπει στην ώρα του, θα ρεζιλευτείς στα πενήντα σου

Για περίπου είκοσι χρόνια θεωρούνταν η πιο σέξι Ελληνίδα. Παρόλα αυτά δεν το είχε καταλάβει. «Δεν το έβλεπα. Μ’ αρέσει που δεν το κατάλαβα, πέρασα ωραία. Ήμουν ανασφαλής και ζήλευα τους άντρες που ήμουν μαζί τους». Γι΄ αυτό το λόγο ποτέ στη ζωή της δεν «καβάλησε» το καλάμι. «Οι αποτυχίες και τα λάθη μου με βοήθησαν να μην τρελαθώ και να “καβαλήσω” το καλάμι», εξομολογείται.

Ακόμη μίλησε για τη συμμετοχή της καλλιστεία, ενώ ήταν ακόμη ανήλικη και το ταξίδι στην Αμερική. Πώς ξεκίνησε την καριέρα της και οι άντρες που πέρασαν από τη ζωή της, ήταν μερικά από τα θέματα που έθιξε. Εξήγησε γιατί δεν θέλει να δίνει συμβουλές και τη διαφορά στο πρώτο παιδί και το δεύτερο, στο οποίο ήταν μεγαλύτερη. Τέλος, μίλησε για τον ρόλο που την σημάδεψε και την έφτασε στα πρόθυρα της αυτοκτονίας. Ενώ ο Πέτρος Κωστόπουλος αποκάλυψε ότι ήταν ερωτευμένος μαζί της και περιμενε έξω από το θέατρο για να τον προσέξει, αλλά αυτό δεν έγινε ποτέ.

Δεν θα μπορουσε να λείψει από η συζήτηση και το μεγάλο κεφάλαιο της απιστίας. Η Ζωή Λάσκαρη εξομολογήθηκε ότι χώρισε με άσχημο τρόπο από τον Πέτρο Κουτουμάνο γιατί τη ζήλευε και την απατούσε συστηματικά. «Δεν υπάρχει γυναικα που να μην έχει φάει κέρατο», υποστήριξε η ηθοποιός και η Τζένη Μπαλατσινού σηκώθηκε να την συγχαρεί, για να δείξει πόσο συμφωνεί. «Οι άντρες είστε ανώμαλοι αγάπη μου! Είστε ανώμαλοι και θέλετε επιβεβαίωση, πολλές φορές από μία πολύ χειρότερη!», είπε στον Πέτρο Κωστόπουλο ξεσπώντας η καλεσμένη.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση