ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

LOVE

Δωριάνα Κυριάκου

Εμείς είμαστε εδώ για να σου προτείνουμε 4 τρόπους για να μην γίνεις προσβλητική.

Μπορεί το καλοκαίρι να μπήκε για τα καλά στη ζωή μας, να αυξάνεται καθημερινά η θερμοκρασία και οι σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων να ξεκίνησαν σιγά σιγά να επανέρχονται. Τι γίνεται όμως όταν η λίμπιντο έχει φτάσει στα άκρα, και το κλίμα γίνεται πιο βαρύ μέρα με την ημέρα, αναγκάζοντας τα άτομα να έρθουν τόσο κοντά όσο ποτέ για να εκπληρώσουν τις ορμές που γεννιούνται μέσα από την επαφή;

Η λύση έρχεται με την εκπλήρωση της ορμής χρησιμοποιώντας πολλούς τρόπους, αγκαλιές, φιλιά, προκαταρκτικά…και εκεί αντιλαμβάνεσαι ότι ίσως το μέγεθος που «κουβαλά» ο σύντροφος ή ο παρτενέρ σου δεν μοιάζει να είναι και τόσο ικανοποιητικό.

Πως μπορείς λοιπόν να αντιδράσεις, πάνω στην ένταση της στιγμής χωρίς να τον προσβάλεις και χωρίς να γίνεις «ξενέρωτη»; Εμείς είμαστε εδώ για να σου προτείνουμε 4 τρόπους για να καταφέρεις ακριβώς αυτό.

1. Αναπνοή και ψυχραιμία

Πρώτος σου στόχος είναι να πάρεις μια βαθιά αναπνοή, και να προσπαθήσεις να βάλεις σε τάξη όλες σου τις σκέψεις. Μην αντιδράσεις προσβλητικά και προς θεού μην δείξεις με το βλέμμα την απογοήτευσή σου. Σκέψου ψύχραιμα και αποφάσισε ποια θα ήταν η καλύτερη επιλογή και για τους δύο, δώσε στον εαυτό σου μερικά λεπτά να αναλογιστεί αν θέλει να προχωρήσει τη συνεύρεση ή όχι.

2. Ειλικρίνεια και ευγένεια

Όταν λοιπόν πάρεις την απόφασή σου, σταμάτα ότι κάνεις και μοιράσου το μαζί του, ξεκάθαρα και σταράτα. Να είσαι ειλικρινής και ευγενική. Αν νιώθεις ότι μπορεί να ανταπεξέλθει στις ανάγκες σου ακόμη και αν δεν έχει το ιδανικό μέγεθος για εσένα, εξήγησέ το με σωστό τρόπο χωρίς υπερβολές. Αν από την άλλη νομίζεις πως δεν θα ήθελες να προχωρήσεις, κάνε πάλι το ίδιο, μίλα με σεβασμό προς το άτομο και την συνθήκη.

3. Να είσαι σίγουρη

Είναι λογικό ο καθένας από εμάς να νιώσει κάποια απογοήτευση αν ο ερωτικός παρτενέρ που επιλέξαμε δεν προχωρήσει στην ολοκλήρωση μαζί μας. Να είσαι δεκτική και σίγουρη τόσο για την απόφασή σου όσο και για τη δική του –αναφορικά με τις μετέπειτα σχέσεις σας. Αν χειριστείς την κατάσταση ιδανικά, τότε απαλλάσσεσαι και από το awkwardness – αμήχανο συναίσθημα που θα ακολουθήσει.

4. Δεν είναι πάντα το μέγεθος που μετρά

Το πιο σημαντικό σημείο του άρθρου είναι αυτό. Όπως είχαμε μελετήσει και στο παρελθόν για να επιτύχει μια γυναίκα τον απόλυτο οργασμό, χρειάζεται μια αλληλουχία δράσεων που δεν σημαίνει απαραίτητα ότι απαντάται από τη διείσδυση. Άρα λαμβάνοντας υπόψη την πιο πάνω πληροφορία μπορούμε να αντιληφθούμε ότι ο οργασμός και συνάμα η ευχαρίστηση έχουν την δυνατότητα να προκύψουν, ακόμη και αν το μέγεθος του «πακέτου» δεν είναι το ιδανικό (να θυμίσουμε ότι ο μέσος όρος για τη λευκή φυλή ορίστηκε στα 11 – 17 εκατοστά).

Δες περισσότερα εδώ.

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ