ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Τι έχει το Ethimo και όλοι μιλάνε γι’ αυτό

Πίσω από το Ethimo βρίσκεται μια ομάδα που έχει δώσει ήδη διαπιστευτήρια στο industry της εστίασης.

Μιχάλης Μιχαηλίδης

Μιχάλης Μιχαηλίδης

Αυτό που συμβαίνει τις τελευταίες εβδομάδες με το Ethimo δεν είναι πρωτόγνωρο, είναι όμως ένα καλό παράδειγμα που μας λέει ότι η ποιότητα είναι η παράμετρος που μετράει περισσότερο από κάθε τι άλλο σε ένα πρότζεκτ στην εστίαση -η ποιότητα στο πιάτο στην προκειμένη περίπτωση.

Άνοιξε χωρίς να το ανακοινώσει πουθενά, χωρίς τυμπανοκρουσίες και χωρίς καμιά καμπάνια σε φυσικό και digital περιβάλλον. Η μόνη «παρουσία» που έχει στα social είναι ορισμένα stories των πελατών, τα οποία το εστιατόριο κάνει repost μέσω του account στο Instagram. Από το ίδιο το account δεν έχει γίνει ακόμα καμία ανάρτηση, αλλά παρόλα αυτά έχει μαζέψει ήδη 2 και πλέον χιλιάδες followers.

Αν πάρεις σήμερα να κλείσεις τραπέζι το πιο πιθανόν είναι να σου πουν να καλέσεις ξανά με τον νέο χρόνο, καθότι για όλη την περίοδο των γιορτών είναι φουλ από κρατήσεις -το έχει επιχειρήσει μια φίλη και γι’ αυτό το αναφέρουμε.

Γιατί συμβαίνει αυτό με το Ethimo, ή κατά καιρούς με άλλα πρότζεκτ που προκύπτουν στην εστίαση; Προσωπική δική μου άποψη είναι πως όλα έχουν να κάνουν με την ποιότητα. Αυτό εξάλλου δεν είναι ή δεν θα έπρεπε να είναι το ζητούμενο; Ποιότητα σε αυτό που έρχεται στο τραπέζι, από το φαγητό και τα ποτά, μέχρι το σέρβις και τον περιβάλλοντα χώρο. Μια ποιοτική εμπειρία στο σύνολό της, που άμα συνδυάζεται και με μια value for money τιμολογιακή προσέγγιση, τότε μπορούμε να μιλήσουμε για την ιδανική συνθήκη που θα σε κάνει τόσο να θες να επιστρέψεις ξανά, όσο και να συνεισφέρεις σε αυτό που ονομάζουμε word-of-mouth διαφήμιση.

Αυτό εικάζω είναι που βοήθησε το Ethimo να αποκτήσει τόσο άμεσα μια τόσο δυνατή φήμη και να γίνει ίσως πιο δυνατή νέα προσθήκη στον γαστρονομικό χάρτη της πρωτεύουσας για το 2023. Στο εστιατόριο που βρίσκεται δίπλα στον ΘΟΚ, στη συμβολή των οδών Βασιλέως Παύλου και Γρηγόρη Αυξεντίου, θα απολαύσεις σε ένα πολύ ωραίο αισθητικά περιβάλλον πιάτα ελληνικής κουζίνας στην πιο πλούσια σε μυρωδικά εκδοχή τους, συνοδεύοντάς τα με δυνατά ελληνικά και κυπριακά κρασιά (διάβασε περισσότερα για την κουζίνα και την εμπειρία γενικά εδώ, σε ένα σχετικό κείμενο στο WiZ).

Γνωρίζοντας μάλιστα πως πίσω από το Ethimo βρίσκεται μια ομάδα που έχει δώσει ήδη διαπιστευτήρια στο industry της εστίασης (και όχι κάποιοι αλεξιπτωτιστές), είναι πολύ πιο εύκολο να κατανοήσουμε γιατί το εν λόγω εστιατόριο έχει τόσο ψηλά ποιοτικά standards.

Ό,τι και να λέμε εμείς, όσοι influencers κι αν σπεύσουν να μας προτείνουν πράγματα μέσω των καλοδουλεμένων reels τους, η ποιότητα έρχεται πάντα πρώτη και πάνω απ’ όλα! Οι καμπάνιες, τα ψαγμένα ποστ, το story-telling, τα αλλεπάλληλα ποστ στα social, σίγουρα έχουν κι αυτά τον ρόλο τους, αλλά θα πρέπει πάντα να λειτουργούν συμπληρωματικά και αφότου διασφαλίσουμε ότι το «προϊόν» μας, το κάθε προϊόν, χαρακτηρίζεται από ποιότητα και ανταποκρίνεται αρχικά στα ψηλά standards που εμείς έχουμε θέσει και κατ’ επέκταση στις προσδοκίες που έχουμε δημιουργήσει στον κόσμο.

Έχοντας πάρει μια δυνατή γεύση από το Ethimo, απολαμβάνοντας top σέρβις και άψογες από κάθε άποψη γεύσεις, κατανοούμε γιατί όλοι στη Λευκωσία μιλάνε για το Ethimο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Μιχάλης Μιχαηλίδης: Τελευταία Ενημέρωση