ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

DECO

Ριάνα Στυλιανού

Δείτε πώς ενέταξε τα αυγά σε αυτή την πολύ όμορφη κατασκευή

Η Εβελίνα Κυράστα είναι μια από της πιο κομψές παρουσίες του νησιού μας, όπου τα τελευταία χρόνια μας έχει συνηθίσει στα πολύ χρήσιμα tips ομορφιάς αλλά και στα μυστικά γύρω από τη διατροφή, τη μαγειρική και τη διακόσμηση, όλα μέσω του blog της Lime and Life αλλά και τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. 

Με αφορμή την Μεγάλη Εβδομάδα και τις πασχαλινές δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα αυτή τη περίοδο, ζητήσαμε από την Εβελίνα να μοιραστεί αποκλειστικά μαζί μας, έναν τρόπο για να διακοσμήσουμε το σπίτι και το πασχαλινό μας τραπέζι. Εξάλλου, αυτή είναι και η καταλληλότερη στιγμή για να κρατήσει κάνεις τον εαυτό του απασχολημένο με ένα σούπερ φαν DIY activity. 

H Εβελίνα μάς πρότεινε τη διακόσμηση αυγών (όχι για κατανάλωση), τοποθετώντας τα σε μια βάση με τέτοιο τρόπου, που να φαίνονται σαν ένα altrnative και καλόγουστο μπουκέτο. 

Εάν θέλετε και εσείς να φτιάξετε αυτή την εύκολη και πολύ chic κατασκευή για το σπίτι σας, δεν έχετε παρά να κάντε scroll down. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Evelina Kyrasta (@kyrastev)

Υλικά που θα χρειαστούμε  

Λευκά αυγά που προορίζονται για διακόσμηση  
Ακρυλικές μπογιές, είτε ματ είτε μεταλλικές  
Πινέλα
1 Χάρτινο πιάτο
1 Χάρτινο ποτήρι
Νερό
Ξυλάκια για σουβλάκια
Αυτοκόλλητα  
Ένα δοχείο με μεγάλο άνοιγμα-στόμιο π.χ. στρογγυλό μπολ
Πολυστερίνη
Άμμο  

 

How to:  

Η διαδικασία απλή, εύκολη και εξαιρετικά δημιουργική, θα χρειαστεί όμως πρώτα να κάνουμε μία σημαντική διευκρίνηση. Αν τα αυγά προορίζονται για κατανάλωση, θα πρέπει να επιλέξουμε χρώματα ζαχαροπλαστικής και σε καμία περίπτωση ακρυλικά. 

1. Ξεκινάμε τοποθετώντας το κομμάτι πολυστερίνης στο εσωτερικό του δοχείου και προσθέτουμε όση ποσότητα άμμου χρειαστεί, ώστε να μην είναι ορατό. Με αυτόν τον τρόπο δημιουργούμε μία σταθερή βάση. 

2. Αδειάζουμε λίγο από το χρώμα της επιλογής μας στο πιατάκι-παλέτα και αρχίζουμε να βάφουμε το αυγό από την κάτω πλευρά. 

3. Στη συνέχεια περνάμε το ξυλάκι στη μικρή εσοχή και καλύπτουμε με απαλές κινήσεις όλη την επιφάνεια. 

4. Καρφώνουμε στη σταθερή βάση και αφήνουμε να στεγνώσει εντελώς. 

5. Ξεπλένουμε καλά το πινέλο και προχωράμε με το επόμενο. 

6. Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία, πιέζουμε προσεκτικά τα αυτοκόλλητα “πεταλούδες” και voilà… 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ