ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ENTERTAINMENT

newsroom must

Παραγωγής του ίδιου.

Μία νέα σειρά κινουμένων σχεδίων παραγωγής του Barack και της Michelle Obama έρχεται στη πλατφόρμα του Netflix για να παραδώσει μαθήματα πολιτικών στα παιδιά.

Πρόκειται για τη σειρά We the People με την υπογραφεί του Πρώην Αμερικανού Πρόεδρου και της συζύγου του, η οποία κάνει πρεμιέρα στις 4 Ιουλίου.

Στόχος της σειράς είναι η εκπαίδευση των παιδιών σε μαθήματα πολιτικών των Ηνωμένων Πολιτειών.

Οι καλλιτέχνες που συμβάλλουν στη σειρά Netflix του Barack Obama και της Michelle Obama με τα τραγούδια τους είναι οι εξής: HER, Janelle Monáe, Lin-Manuel Miranda, Adam Lambert, Bebe Rexha και η ποιήτρια Amanda Gorman.

Σημειώνεται ότι η σειρά έχει 10 επεισόδια και περιλαμβάνει μουσικά βίντεο διάρκειας τριών λεπτών που θα καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα θεμάτων για να φωτίσει μια νέα γενιά νέων Αμερικανών σχετικά με τη δύναμη των ανθρώπων, όπως αναφέρεται στο δελτίο τύπου.

Η παράσταση δημιουργήθηκε από τον συγγραφέα του Doc McStuffins, Chris Nee, ο οποίος θα συνεργάζεται με το διάσημο ζευγάρι και την εταιρεία Higher Ground Productions.

Οι παραγωγοί της σειράς κινούμενων σχεδίων είναι οι Ada Chiaghana, Erynn Sampson και Peedee Shindell, ενώ σκηνοθέτες οι: Peter Ramsey, Trisha Gum, Victoria Vincent, Benjy Brooke, Mabel Ye, Tim Rauch, Jorge Gutierrez, Daron Nefcy, Everett Downing και Kendra Ryan.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ