ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Obama για Trump: «Είναι τρελός, ρατσιστής και σεξιστικό γουρούνι»

Όσα αποκαλύπτει νέο βιβλίο για τον Barack Obama.

newsroom must

Επιτέλους, μετά από τόσο καιρό «σιωπής» ο Barack Obama, καταθέτει τις πραγματικές του σκέψεις για τον διάδοχό του, Donald Trump, και αυτό έρχεται στο φως μέσα από ένα νέο βιβλίο κατά το οποίο ο ίδιος αποκάλεσε τον δεύτερο, «τρελό, ρατσιστή, σεξιστικό γουρούνι» και άλλα πολλά επίθετα.

Το θέμα αποκαλύφτηκε από το βιβλίο «Βattle for the Soul: Inside the Democrats’ Campaigns to Defeat Donald Trump» το οποίο έγραψε ο Edward-Isaac Dovere και αναμένεται να κυκλοφορήσει την ερχόμενη εβδομάδα.

Το περιεχόμενο του βιβλίου, αφορά κυρίως τις απόψεις του Obama για τον Trump, ακολουθώντας τις βαθιές του σκέψεις, αρχικά πριν την άνοδό του στην εξουσία αλλά και στην μετέπειτα πορεία του.

Πρώτα, αναφέρει ότι ο ίδιος ο Obama ίσως προτιμούσε τον Trump στην προεδρία παρά τον Ted Cruz, όμως από το 2017 και μετά άλλαξε γνώμη όπως πολλοί άλλοι στις ΗΠΑ.

Σύμφωνα με τον συγγραφέα, ο Obama, σε κάποια στιγμή είχε πει, «Είναι τρελός. Οι μεγάλοι δωρητές ψάχνουν να αποσπάσουν μια αντίδρασή του σε αντάλλαγμα για τις μεγάλες επιταγές που γράφουν στον όμιλό του». Συνεχίζοντας, «πιο συχνά: 'δεν πίστευα πως θα ήταν τόσο άσχημα'. Κάποιες φορές: 'Δεν πίστευα πως θα είχαμε για πρόεδρο έναν ρατσιστή, ένα σεξιστικό γουρούνι».

Ενώ πρόσθεσε, ότι ο ίδιος, είχε χαρακτηρίσει τον Trump «διεφθαρμένο μαλ..α» όταν μιλούσε με ξένους ηγέτες- συγκεκριμένα τον Putin εν μέσω έρευνας για την εμπλοκή της Μόσχας στις εκλογές, χωρίς συμβούλους κατά την διάρκεια της επικοινωνίας.

Προφανώς, αναμένουμε αντίδραση από τον Donald Trump, όμως ίσως αυτή αργήσει να έρθει καθώς, σχεδόν όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εμμένουν στο ban (αποκλεισμό) τους απέναντί του, λόγω των τριών ποινικών διώξεων εναντίων του, και όχι άδικα.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS