ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ENTERTAINMENT

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Το νέο τρέιλερ και η δήλωση του σκηνοθέτη

Ήταν μία από τις πολλές ταινίες που αναβάλλονταν συνέχεια λόγω κορωνοϊού αλλά απ' ό,τι φαίνεται ήρθε η ώρα της. Η 9η ταινία της σειράς ''The Fast and the Furious'' ήρθε επιτέλους η ώρα να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους και στο πιο πρόσφατο τρέιλερ φρόντισαν να μας εξάψουν την περιέργεια. 

Όπως είχαμε δει στο teaser που προβλήθηκε φέτος στο Super Bowl, o Dom προσπαθεί να ζήσει ειρηνικά με την οικογένεια και τους φίλους του μέχρι που έρχεται ο αδερφός του, Jakob και μαζί του πολλές κακόβουλες συνεργασίες. Το καστ περιλαμβάνει τους Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Jordana Brewster, Nathalie Emmanuel, Sung Kang, Helen Mirren, John Cena και Charlize Theron μαζί με τους σταθερούς πλέον Vin Diesel και Michelle Rodriguez, με τον Justin Lin (''Fast And Furious: Tokyo Drift'', ''Fast And Furious'', ''Fast Five'', ''Fast And Furious 6'') ξανά στη σκηνοθεσία.

το τελευταίο τρέιλερ, βλέπουμε πως η παρέα πρόκειται να πάει... στο διάστημα, χωρίς όμως περισσότερες πληροφορίες για το πώς και το γιατί. Είναι, για την ακρίβεια, η τελευταία σκηνή.

''Ανά τα χρόνια μέρος της πλάκας είναι το να σκεφτόμαστε τρελές ιδέες να προκαλούμε τον εαυτό μας, αλλά πρέπει να πω πως ποτέ δεν το κάνουμε απλά για να σοκάρουμε. Έχει πάντα να κάνει με το θέμα ή την διαδρομή των πρωταγωνιστών. Όσο δούλευα πανω στο 'Fast 9', υπήρχε ένα ζήτημα που έμοιαζε κατάλληλο για να μας πάρει σε τόπους που δεν είχαμε πάει ποτέ. Πήγα σπίτι του Vin Diesel, κάτσαμε μαζί, κοιταχτήκαμε και συμφωνήσαμε πως αυτή ήταν η ευκαιρία μας. Αυτό θα δοκιμάζαμε τώρα'' είπε ο Lin, μάλλον επιβεβαιώνοντας έμμεσα την υποψία μας. 

Η ταινία ''Fast 9'' κυκλοφορεί στους κινηματογράφους στις 25 Ιουνίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ