ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

newsroom must

Όσα αναφέρει νέο δημοσίευμα, αλλά και οι φήμες για συγκατοίκηση.

Όλο και περισσότερες πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την επανασύνδεση μεταξύ Jennifer Lopez και Ben Affleck, καθώς οι δύο μοιάζουν να είναι πιο ερωτευμένοι και ασυγκράτητοι από ποτέ.

Τουλάχιστον, αυτό δηλώνει νέα πηγή στο ‘Us Weekly’ λέγοντας, «όταν δεν δουλεύουν, περνούν σχεδόν κάθε βράδυ μαζί. Σκοπεύουν να συζήσουν πολύ σύντομα».

Ενώ ταυτόχρονα, ακούγονται και οι φήμες ότι οι δύο είναι μαζί από τον Μάϊο, πριν δηλαδή ακόμη καλά – καλά να χωρίσει η Jen από τον Alex Rodriguez (πρώην αρραβωνιαστικό της), καθώς όπως σχολιάζει ανώνυμη πηγή «Η Jen πιστεύει ότι έχει όλο το χρόνο μπροστά της μαζί με τον Ben για να φτιάξουν τη ζωή τους όπως τούς εξυπηρετεί».

Ενώ συνέχισε λέγοντας, «Σκοπεύει να συμμετέχει στην ανατροφή των παιδιών του Ben. Ο Ben είναι καταπληκτικός με τα παιδιά και αυτό είναι στην πραγματικότητα που αναβίωσε την έλξη της JLo για εκείνον. Είδε πόσο καλά συμπεριφέρθηκε στα παιδιά της και τον ερωτεύτηκε ξανά».

Να θυμίσουμε ότι μόλις πριν λίγες ημέρες είδαμε τους δύο να κυκλοφορούν μαζί με τα παιδιά τους (Max, Emme, Samuel) σε μια απογευματινή βόλτα στο πάρκο Universal Studios Hollywood με συνοδεία τους σωματοφύλακές τους.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Ben and Jen (@bennifer1.0)

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ