ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

newsroom must

Μιλά για όλα στην Ελεονώρα Μελέτη.

Η αγαπημένη ηθοποιός Εβελίνα Παπούλια βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης (31/03/21) στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη και μίλησε ανοιχτά για όλα. Αναφορές έγιναν μεταξύ άλλων και στην προσωπική της ζωή, στους 2 γάμους της αλλά και τους χωρισμούς της, ακόμη η ίδια μιλά για την κόρη της Αφροδίτη.

Αναφορικά με τον πρώτο της γάμο που έγινε το 1999 με τον Γιώργο Λιάντο, με τον οποίο απέκτησαν μια κόρη, την Αφροδίτη (γενν. 1999) και χώρισαν το 2001, η ηθοποιός είπε «Δεν ήταν να παντρευτούμε. Κάναμε πρώτα πολιτικό με τον Γιώργο γιατί είχε μια διαδικασία απίστευτη η αναγνώριση του παιδιού. Δεν ήταν στα πλάνα μας. Ο θρησκευτικός έγινε εξαιτίας της βάφτισης. Έτσι έγινε, πολύ απλά, όχι με ιδιαίτερη σκέψη ή ωριμότητα. Ούτε εκείνος μπορούσε να ζήσει με τα δικά μου ελαττώματα ούτε εγώ με εκείνου. Ο γάμος μας ήταν σαν πάρτι. Με τον Γιώργο, χωρίσαμε λίγο πριν παντρευτούμε, κάπως έτσι νομίζω ότι είχε συμβεί. Το σημαντικό ήταν το παιδί. Είχαμε τσακωθεί πριν τον γάμο… Παντρευτήκαμε και ήμασταν του τρελού. Το παλέψαμε με τον Γιώργο, απλά δεν μας βγήκε».

Στην συνέχεια μίλησε για την σχέση της με τον σκηνοθέτη Παναγιώτη Κράββα (2003) με τον οποίο παντρεύτηκαν τον Μάιο του 2008 στη Σκωτία αλλά χώρισαν μόλις ένα μήνα μετά. Η ίδια αναφορικά με τον σκηνοθέτη είπε «Στον δεύτερο γάμο μου ένιωσα πως δεν ξέρω τον σύντροφό μου. Μου είπε να παντρευτούμε σε πύργο στην Σκωτία. Μου έκανε πρόταση εκεί. Περάσαμε πάρα πολύ ωραία, ήταν του ονείρου. Πολιτικός γάμος ήταν. Ήμουν πάρα πολύ χαρούμενη και συγκινημένη. Ήταν και η Αφροδίτη μέσα σε αυτό. Είχα ενθουσιαστεί αλλά όχι… Είχα χωρίσει πολύ πριν τους παντρευτώ. Δεν έχω καταλάβει. Ήμουν τόσο ρομαντική, πίστευα τόσο πολύ σε αυτό που ήθελα να το ζήσω και να το βιώσω. Πίστευα ότι θα έμπαινα σε μια σύμβαση, δεν ήταν πάνω στον έρωτα ή πάνω σε μια τρέλα. Ή να είμαι πάρα πολύ σίγουρη ότι αυτός είναι ο άντρας της ζωής μου».

Τέλος μίλησε και για τον άντρα της ζωής της τα τελευταία έξι χρόνια (Σταύρος) και εξομολογείτε πως τον λατρεύει «Είμαι σε σχέση και είμαι πάρα πολύ ερωτευμένη, τον λατρεύω. Δεν έχω έναν τρίτο γάμο στο μυαλό μου, βιώνω ένα πράγμα που με αφορά έτσι όπως είναι. Η σχέση αυτή είναι καρμική, παρόλο που δεν πιστεύω καθόλου στο κάρμα. Είμαστε από μωρά μαζί. Οι μητέρες μας ήταν κολλητές φίλες, έχουμε μεγαλώσει μαζί. Δεν κάναμε παρέα. Ήταν μια πολύ ωραία σχέση, ήταν μεγαλύτερος μου λίγα χρόνια αλλά δεν υπήρχε κάτι. Υπήρχε ένας θαυμασμός ανάμεσα στις δυο πλευρές».

Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη στο βίντεο που ακολουθεί:

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ