ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

newsroom must

Η απάντησή του.

Τις προηγούμενες μέρες είχαμε αναφέρει τα συγκινητικά μηνύματα που αφιέρωσαν οι πρωταγωνιστές της σειράς του Netflix, “The Crown”, η οποία αφομοιώνει το κομμάτι της μοναρχίας.

Ειδικότερα, η ζωή του Φίλιππου παρουσιάστηκε και στους 4 κύκλους της σειράς, από τον γάμο του με την -τότε -πριγκίπισσα Ελισάβετ, τις γεννήσεις των παιδιών του, την εξορία της οικογένειας του, τις σχέσεις με τη μητέρα του αλλά και τον ρόλο που έπαιξε στην μοναρχία. Αναμένεται ότι στον πέμπτο κύκλο θα περιγράφει και στο στιγμιότυπο του θανάτου του.

Ενώ για αυτόν μίλησε και ο τηλεοπτικός του «σωσίας» Matt Smith, λέγοντας «Θα ήθελα να συλλυπηθώ την Αυτού Μεγαλειότητα τη Βασίλισσα και τη βασιλική οικογένεια. Ο Πρίγκιπας Φίλιππος ήταν φοβερός τύπος. Και το ήξερε. Ενενήντα εννέα κι έφυγε, αλλά τι διαδρομή έκανε. Και με τι στιλ! Ευχαριστούμε για τις υπηρεσίες σου παλιόφιλε, τίποτε δεν θα ήταν το ίδιο χωρίς εσένα».

Αυτό που παραμένει αναπάντητο όμως είναι εάν ο πρίγκιπας Φίλιππος έβλεπε την σειρά και την γνώμη που είχε για αυτήν. Σύμφωνα πάντα με βασιλικές πηγές ο Φίλιππος σε ερώτηση που του έγινε (για το εάν παρακολουθεί) είχε απαντήσει «Μη γίνεσαι γελοίος».

Έτσι αν και οι συντελεστές έτρεφαν μεγάλη συμπάθεια προς το πρόσωπό του, ο ίδιος μοιάζει να μην ασχολούνταν και πολύ, δίνοντας μια απάντηση που δεν μας παραξενεύει και τόσο, αφού μας είχε συνηθίσει στα καυστικά σχόλια.

 

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ