ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λεοπάρ φόρεμα, cow-boy μποτάκια και χρυσά κοσμήματα
 

Ραμόνα: Βάφει αυγά με τον πιο ιδιαίτερο τρόπο

Φέτος το Πάσχα μία νέα τάση κυκλοφόρησε που έγινε η αγαπημένη μας.

Μαρία Καραμάνου

Η Ραμόνα Φίλιπ μας έδειξε την παιδική της χαρά και την αγάπη της για την οικογένειά της με μια πασχαλινή ασχολία μαζί με την κόρη της. Το στιγμιότυπο που μοιράστηκε, όπου κάθονται μαζί στο τραπέζι και στολίζουν τα κόκκινα πασχαλινά αυγά με φύλλα χρυσού, αντικατοπτρίζει τη ζεστασιά και την ευτυχία των Πασχαλινών εορτών.

Φέτος, μια νέα τάση έχει κατακτήσει την προσοχή μας: τα χρυσά πασχαλινά αυγά. Με χρυσές αποχρώσεις και γκλίτερ ή αλουμινόχαρτο, αυτά τα πασχαλινά αυγά μπορούν να χρησιμοποιηθούν είτε ως διακοσμητικά είτε για να τα απολαύσεις την ημέρα της Ανάστασης. Είναι η τέλεια προσθήκη στην πασχαλινή διακόσμηση του σπιτιού και δημιουργούν μια λαμπερή ατμόσφαιρα για τον εορτασμό της Ανάστασης.

Η διακόσμηση κόκκινων αυγών με φύλλα χρυσού μπορεί να δώσει μια πολύ όμορφη και λαμπερή εμφάνιση στα πασχαλινά αυγά σας. Ακολουθώντας αυτά τα βήματα, μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε μια όμορφη διακόσμηση:

Προετοιμασία των υλικών:
- Κόκκινα βαμμένα αυγά: Βάψτε τα αυγά σας με κόκκινη μπογιά αυγών χρησιμοποιώντας την συνηθισμένη μέθοδο του βρασμού με χρωστική.
- Φύλλα χρυσού: Βεβαιωθείτε ότι έχετε λεπτά φύλλα χρυσού που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τροφίμα.

Εφαρμογή του φύλλου χρυσού:
- Αφού τα αυγά σας έχουν στεγνώσει από τη βαφή, προχωρήστε στην εφαρμογή του φύλλου χρυσού. Μια επιλογή είναι να βάψετε ελαφρά το αυγό με μέλι ή σιρόπι κατάλληλο για τρόφιμα για να λειανθεί το φύλλο.
- Απλώστε απαλά ένα φύλλο χρυσού πάνω στο αυγό και πιέστε το απαλά με τα δάχτυλά σας για να κολλήσει.
- Εάν το φύλλο είναι πολύ μεγάλο, μπορείτε να το κόψετε σε μικρότερα κομμάτια για να ταιριάζει καλύτερα στο αυγό.

Τελικές πινελιές:
- Αφήστε το αυγό να στεγνώσει για λίγο για να κολληθεί καλά το φύλλο.
- Αν θέλετε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα μικρό πινέλο για να δώσετε λίγο λάμψη στο φύλλο χρυσού.

Με αυτόν τον τρόπο, τα κόκκινα πασχαλινά αυγά σας θα λάμπουν με το φως του χρυσού, προσθέτοντας μια μοναδική και λαμπερή νότα στην πασχαλινή διακόσμησή σας.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση