ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

newsroom must

Το ''αντίο'' που έπρεπε να πει σε αγαπημένα της πρόσωπα με την πάροδο των χρόνων.

Η Βασίλισσα Ελισάβετ είναι 94 ετών και όπως είναι λογικό, με την πάροδο των χρόνων έχει έρθει αρκετές φορές αντιμέτωπη με το θλιβερό γεγονός της απώλειας των δικών της αγαπημένων προσώπων.

Προσώπων που αγάπησε, μεγάλωσε μαζί τους, ερωτεύτηκε, μίσησε, μάλωσε αλλά κατέχουν μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά της.

Με αφορμή τον θάνατο του αγαπημένου της συζύγου Φίλιππου ας κάνουμε μία αναδρομή στο παρελθόν και στα ''αντίο'' που έπρεπε να δώσει η βασίλισσα σε αγαπημένα της πρόσωπα, κάνοντας την καρδιά της πέτρα για ακόμη μία φορά.

Αρχικά, το 1952 έχασε τον πατέρα της Βασιλιά Γεώργιο Στ' σε ηλικία μόλις 57 ετών, γεγονός που στοίχισε στην Ελισάβετ, καθώς έπρεπε αμέσως να αναλάβει η ίδια την Βασιλεία.

Το 1972 είκοσι χρόνια μετά αποχαιρέτησε τον θείο της Edward, Δούκα του Windsor και  επτά έτη μετά βρέθηκε στην κηδεία του Λόρδου Mountbaden, αγαπημένου θείου του Πρίγκιπα Φιλίππου και μέντορα του Πρίγκιπα Καρόλου, ο οποίος δολοφονήθηκε από τον IRA.

To 1997 το Λονδίνο έπεσε σε βαρύ πένθος χάνοντας την αγαπημένη ''πριγκίπισσα του λαού'' Diana, το ίδιο και η βασίλισσα Ελισάβετ που για ακόμη μία φορά αποχαιρετά κάποιον δικό της.

Το 2002 μάλιστα ήταν το χειρότερο έτος για την Μεγαλειοτάτη καθώς έχασε την αδερφή αλλά και την μητέρα της το ίδιο ακριβώς έτος με την ίδια να είναι βαθιά στεναχωρημένη.

Και ενώ για 19 ολόκληρα χρόνια η μοίρα είχε αφήσει σε ηρεμία την Ελισάβετ , της φυλούσε μια δυσάρεστη έκπληξη για το 2021, τον χαμό του αγαπημένου της συζύγου για 74 ολόκληρα χρόνια, τον πρίγκιπα Φίλιππο, ο οποίος κηδεύτηκε το Σάββατο 17 Μαρτίου.

 

 

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ