ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

newsroom must

Οι αποκαλύψεις της ίδιας.

Σε συνέντευξη της στο Βρετανικό περιοδικό GQ η καλλονή Megan Fox προχωρά για πρώτη φορά σε πολύ προσωπικές αποκαλύψεις που σοκάρουν.

Η Megan Fox παραδέχεται ότι δεν είναι τόσο σίγουρη για το σώμα της, όσο νομίζουν κάποιοι.

Η 35χρονη σταρ αποκάλυψε ότι πάσχει από σωματική δυσμορφία σε πρόσφατη κοινή συνέντευξη με το σύντροφό της Machine Gun Kelly για το διάσημο βρετανικό περιοδικό. “Ναι, έχω δυσμορφία στο σώμα. Έχω πολλές βαθιές ανασφάλειες”, είπε στη συνέντευξή της.

“Μπορεί να κοιτάξουμε κάποιον και να σκεφτούμε: Αυτό το άτομο είναι τόσο όμορφο. Η ζωή του πρέπει να είναι τόσο εύκολη. Πιθανότατα, όμως, δεν αισθάνονται έτσι για τον εαυτό τους”, είπε.

Η Σωματική Δυσμορφία περιγράφεται ως διαταραχή ψυχικής υγείας στην οποία ένα άτομο δεν μπορεί να σταματήσει να σκέφτεται για ένα ελάττωμα στην εμφάνισή του. Η διαταραχή μπορεί να προκαλέσει άγχος και δυσφορία, καθιστώντας δύσκολη τη λειτουργία σε κοινωνικές καταστάσεις και στην καθημερινή ζωή.

Η Fox δεν ανέφερε λεπτομερώς τους τρόπους με τους οποίους η δυσμορφική διαταραχή του σώματος την επηρεάζει, αλλά έχει συζητήσει άλλα θέματα ψυχικής υγείας στο παρελθόν, λέγοντας ότι έφτασε σε ένα “κρίσιμο σημείο” μετά την κυκλοφορία της ταινίας του 2009 “Jennifer’s Body” στην οποία πρωταγωνιστούσε, επειδή η εικόνα του σώματός της συζητήθηκε όσο ποτέ άλλοτε.

“Δεν ήταν μόνο εκείνη η ταινία, ήταν κάθε μέρα της ζωής μου, όλη την ώρα, σε κάθε έργο που δούλευα και με κάθε παραγωγό που συνεργάστηκα», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ