ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

newsroom must

«Είχαν βοήθεια, δυστυχώς δεν άκουγαν κανέναν».

Μετά από την συνέντευξη και τα κατηγορητήρια του ζευγαριού προς το παλάτι, ότι δηλαδή δεν είχαν καμία βοήθεια όταν μπήκε η Meghan στην Βασιλική οικογένεια, το προσωπικό έρχεται να απορρίψει τις δηλώσεις.

Πηγές στην Daily Mail λένε πως δόθηκαν στην Δούκισσα του Sussex ως συνεργάτες και μέντορες άτομα από το ανώτερο προσωπικό της Βασίλισσας από τη στιγμή του αρραβώνα της με τον Harry. Τους έγινε πρόταση ακόμη και να διαλέξουν τη δική τους 15μελή ομάδα για να φτιάξουν το δικό τους γραφείο με έμπιστα και ταλαντούχα άτομα.

«Είναι ανόητο να κάνουμε μια τέτοια γενίκευση, υπήρχε μια λαμπρή ομάδα πολύ έμπειρων και πιστών βοηθών για να τους βοηθήσει. Δυστυχώς, η Meghan Markle και ο Harry δεν ήταν πρόθυμοι να ακούσουν κανέναν. Και αυτή είναι η ειλικρινής αλήθεια».
Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα η ίδια η Βασίλισσα έπεισε προσωπικά την πρώην αναπληρώτρια ιδιωτική γραμματέα της (Samantha Cohen) που επρόκειτο να αποχωρίσει με σύνταξη μετά από 20 χρόνια εργασίας εκεί, να παραμείνει και να δουλέψει μαζί τους.

Ήθελαν να κάνουν τον Χάρι και τον Meghan ένα success story.

Άξια αναφοράς είναι η δήλωση της Meghan ότι «Σε αντίθεση με αυτό που βλέπετε στις ταινίες, δεν μου έγινε κανένα μάθημα για το πώς … πώς να μιλάω, πώς να σταυρώνω τα πόδια μου, πώς να είμαι Royal, δεν μου έγινε κανένα μάθημα, από αυτά που είχαν γίνει σε άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Δεν ήταν κάτι που μου προσφέρθηκε».

Τέλος, τροφή στην παραφιλολογία έδωσε ένας από τους ανθρώπους του παλατιού λέγοντας «Κανείς δεν θέλει να μπει σε ένα παιχνίδι αντεγκλήσεων, αλλά είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι αυτή η εικόνα μιας Meghan Markle που δεν την βοήθησε κανείς με το πρωτόκολλο, που κανείς δεν της έμαθε να κάνει υπόκλιση και που έπρεπε να αναζητήσει στο Google τον Εθνικό Ύμνο, δεν είναι αληθής». Με ακόμα ένα επιχείρημα έδωσαν «κατάπαυση πυρός» τα ενδότερα του παλατιού «Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δημιουργήθηκε αυτή η ομάδα. Σε αντίθεση με όσα έχουν ειπωθεί, τα Ανάκτορα του Buckingham έχουν μάθει από τα λάθη του παρελθόντος και ήταν αποφασισμένα να τους βοηθήσουν με όποιο τρόπο μπορούσαν. Ήθελαν να κάνουν τον Χάρι και τον Meghan ένα success story. Δυστυχώς εκείνοι δεν ήθελαν να ακούσουν. Ο Harry ήταν από τη φύση του και από πάντα δύσπιστος με το παλάτι και η Meghan Markle πραγματικά δεν ήθελε να μάθει».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ