ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

newsroom must

Αυτός είναι ο λόγος.

Τις τελευταίες μέρες υπάρχει στο προσκήνιο, για διαφορετικό λόγο από αυτόν που είχαμε συνηθίσει – την επιχειρηματική του δραστηριότητα, μετά και την ανακοίνωση του διαζυγίου του με την Melinda Gates.

Έτσι με αφορμή το καινούριο γεγονός στη ζωή του, τα αμερικάνικα tabloids έσκαψαν και βρήκαν λεπτομέρειες από το παρελθόν του. Συγκεκριμένα, γίνεται αναφορά στο “Buzzfeed” ότι κατά την δεκαετία του ’70 ο Gates είχε συλληφθεί γιατί οδηγούσε χωρίς άδεια/δίπλωμα οδήγησης και δεν σταμάτησε σε πινακίδα STOP.

Αδιαμφησβήτητο στοιχείο αποτελεί και η φωτογραφία που βρέθηκε από τα στοιχεία του Gates, στην οποία ο ίδιος ποζάρει χαλαρός μπροστά στην κάμερα, με ένα πλατύ χαμόγελο.

Αναφορικά με το περιστατικό, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα (Grunge.com), συνέβη κατά το 1997 στο Albuquerque του New Mexico (ΗΠΑ) στις 13 Δεκεμβρίου, όπου πιάστηκε επ’ αυτόφωρο από την αστυνομία για επικίνδυνη οδήγηση και παραβίαση του οδικού σήματος.

Αξίζει να πούμε επίσης, ότι ο Gates κατά τις αρχές του 2021 ακουγόταν ότι είχε ξανασυλληφθεί, αυτή τη φορά όμως για επίθεση με μαχαίρι στην Nebraska, αν και τελικά επρόκειτο για απλή συνωνυμία με το δράστη.

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ