ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

newsroom must

Η κόντρα ανάμεσα στις δύο οικογένειες φτάνει στα άκρα

Όσο κι αν θέλουμε να πιστέψουμε πως οι σχέσεις μεταξύ των Sussexes και της βασίλισσας είναι ειρηνικές, κάτι τέτοιο φαίνεται πως δεν ισχύει. Λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της Meghan, την οριστική παραίτηση του ζευγαριού και την απόφασή του να παραχωρήσει συνέντευξη στην Οprah και να αποκαλύψει -μεταξύ άλλων- τους λόγους που το οδήγησαν στο Megxit, η βασίλισσα πέρασε στην αντεπίθεση... και αποκάλυψε πως την μέρα της συνέντευξης της Meghan και του Harry, θα εμφανιστεί τηλεοπτικά μαζί με την Kate Middleton. Ω, ναι σωστά διαβάσατε.

Πιο συγκεκριμένα, η μονάρχης θα εμφανιστεί στο αφιέρωμα με αφορμή τον εορτασμό της Ημέρας της Κοινοπολιτείας “A Celebration for Commonwealth Day” που θα μεταδοθεί την Κυριακή 7 Μαρτίου στο κανάλι BBC One - λίγες μόλις ώρες πριν από την συνέντευξη των Sussexes στην Αμερική.

Και ενώ όλα αυτά συμβαίνουν, διάφορα δημοσιεύματα θέλουν το ζευγάρι που απαρνήθηκε την βασιλική ζωή της Βρετανίας για να ζήσει τον έρωτά του στην Αμερική, να αναθεωρεί την συνέντευξη που έδωσε στην Oprah και να "μαζεύει" τις δηλώσεις του - κόβοντας αποσπάσματα που ίσως προκαλέσουν περεταίρω προβλήματα.

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ