ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

newsroom must

Συναισθηματικά φορτισμένη στη Δικαστική Επιτροπή

Ξέσπασε σε κλάματα η Ολυμπιονίκης Simone Biles καταθέτοντας στη Δικαστική Επιτροπή της Γερουσίας. Η Biles και τρεις ακόμα αθλήτριες μίλησαν για τον τρόπο που επηρέασαν τη ζωή τους τα εγκλήματα του αθλητικού γιατρού Larry Nassar. 

''Κατηγορώ τον Larry Nasser, και κατηγορώ επίσης ένα ολόκληρο σύστημα που επέτρεψε την κακοποίησή από εκείνον. Αν επιτρέπεις σε έναν εγκληματία να βλάπτει παιδιά, οι συνέπειες θα είναι σοβαρές'' είπε ανάμεσα σε άλλα η Biles, ξεκάθαρα φορτισμένη συναισθηματικά. 

Η ακρόαση έγινε στο πλαίσιο μιας προσπάθειας του Κογκρέσου για να λογοδοτήσει το FBI μετά από πολλά λάθη στη διερεύνηση της υπόθεσης, συμπεριλαμβανομένων των καθυστερήσεων που επέτρεψαν στον φυλακισμένο πλέον Nassar να κακοποιήσει και άλλες νεαρές αθλήτριες. Τουλάχιστον 40 κορίτσια και γυναίκες δήλωσαν ότι κακοποιήθηκαν, ακόμα και μετά τις κατηγορίες εναντίον του στο FBI. 

Η McKayla Maroney, μέλος της Ολυμπιακής ομάδας γυμναστικής των ΗΠΑ που κέρδισε χρυσό μετάλλιο το 2012, διηγήθηκε στους γερουσιαστές μια νύχτα όταν, σε ηλικία 15 ετών, είδε τον γιατρό να είναι πάνω της ενώ εκείνη ήταν γυμνή. ''Επέλεξαν να πουν ψέματα για όσα κατάθεσα και να προστατεύσουν έναν κατα συρροή παιδεραστή. Σε τι βοηθά να καταγγείλω κακοποίηση αν οι δικοί μας πράκτορες του FBI θα αναλάβουν θάψουν την καταγγελία;''

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ